سلام . الان که استیم رو باز کردم 61.9 مگاپدیت میخواست . زدم اپدیت تا نصف رفته ولی بعدش یه ارور داد که هرچی میزنم باز همون ارور رو میده !!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این عکس :
سلام . الان که استیم رو باز کردم 61.9 مگاپدیت میخواست . زدم اپدیت تا نصف رفته ولی بعدش یه ارور داد که هرچی میزنم باز همون ارور رو میده !!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این عکس :
درست شد !!! اما میشه بگید ارور چی بود ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید سروری که دانلود میکردی ازش رو عوض میکردی
توی بخش steam-setting-downloads بعد region رو تغییر میدادی
رفتم اما هرچی عوض کردم (china , itay , atalanta , ...) باز همون ارور رو میده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 14 بار عوض کردن روی شانگهای جواب داد یکی روی آفریقا جواب دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیشه گفت باید همه سرورارو چک کنید
gg steam
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بیشتر عوض کن ... سرعت دانلودت پایینه ؟
بد نیست حدود 1مگابیتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
فقط بگم دلیلی که واسه خیلی هاتون این مشکل داره بوجود میاد بخاطر اینترنتون هست که برمیگرده به همین تغییراتی واسه ملی شدن اینترنت میدن هستش که میبینید از خیلی سرور ها مشکل دانلود داره.
همین جوری پیش بریم چند سال دیگه اصلا به استیم و... هم دیگه نمیتونیم وصل شیم + قیمتی که چندبرابر میشه.
جهت یادآوری کسانی که به آقای روحانی رای دادن قرار بود خیلی از سایت هارو رفع فیلتر کنه و مشکلات اینترنت رو حل کنه
یه لحظه ف ی ل ت ر ... استفاده کنید دیگه چه کاریه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©