سلام من کلا دو تا فرند دارم میخوام برای هر کسی درخواست بفرستم اصلا ارسال نمیشه چرا؟
سلام من کلا دو تا فرند دارم میخوام برای هر کسی درخواست بفرستم اصلا ارسال نمیشه چرا؟
این قانون استیم هست باید یک گیفت 5 دلاری بخری تا بتونی..!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
miladxtra (01-01-2018),Mohammad_ai69 (04-19-2017)
من آیدیمو آنلیمیت کردم اما وقتی گذینه add friend رو میزنم دوتا 2 کلا هنگ میکنه و باید ببندمش تا بتونم باز کار کنم ! طرف هم add نمیشه
مال منم یه زمان قبلا (1 سال و نیم پیش) اینطوری شد،ولی میشد از طریق استیم ادد کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
وقتی توی پروفایل طرف میری زیر " علامت ادمک " که برای اد فرنده نوشته استیم آی دی. بزن روی اون میری توی پروفایل استیمش...از اونجا ادش کن
Dark Promise
Mahdi-Void (12-31-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©