اولا همه چی موس و کیبورد نی . ولی نت از نون شب واجب تره.
صندلی مناسب ، میز ، نور ، جو محیط ،میزان مشغله ذهنی ، وضعیت جسمانی و ... یا در کل صد در صد توان و هوشیاریت لازمه برا دوتا .
دیروز موسم خراب شد فرستادم نمایندگی . یازده بازی کردم همه لوز (اون یکی هم اونا لیو دادن شما بخت حساب کن)
.
محل زندگیم تغییر پیدا کرد از PC اومدم لپتاپ(5 تومن دادم لپتاپ) 1k رنکم اومد پایین.
فک کنم ظهر ها وین ریتم 80٪ باشه . صبح ها 10٪ شبا هر چی نت بگه
اما
اما با موس ۲۰۰ تومنی (G402)، کیبورد 50 تومنی ، مانیتور 4:3 الجی قدیمی . سیستم Ram 4g/Cpu G2020 / vga R720 ??/ HDD با یه فضای اروم ، بعد از 12 ساعت کار شبا میومدم خوابگا شدم 6k (چهار سال تو کویر بودم از کار که میومدم مستقیم پا سیستم . زندگی نباتاتی
)
به قول دوستمون اولا دانشت رو بالا ببر. دوم نت خوب. سوم فعالیت بدنی فراموش نشه (مهمترین عامل. عقل سالم در بدن سالمه) . چهارم یه موس خوب کافیه . هات کی هر جور که راحتی حتی اگه بر خلاف همه باشه. کویک کست برای بعضی ایتما و هیروها فوق العاست
از قدیم بگفتند که "کار نیکو کردن از پر کردن است". واینکه هر کسی که از یه حرفه ای کسب درامد کنه میگن پرو ، مابقی اماتور. و هر حرفه هم میخوای موفق شی باید شش دانگ حواست به اون باشه. من توی اوج پلیم اصلا تمرکز لازم روی کارم نداشتم. چون یه قسمت انجام دادن هر کاریه یه قسمت هم تفکر در مورد اون کار تا پارامترهای خوب و بد و ضعف های خودتو پیدا کنی.
من با سی سال سن ، داشتن 5 سال گیم نت و کلوپ ، بازی خور ، مهندس با هشت سال سابقه کار ، ورزشکار سابق (مصدوم حاضر) هیچی اندازه یه دست دوتا حالمو جا نمیاره . چیزی هم فراتر از یه پلیر فان تو خودم نمیبینم. با هرکی هر جا . فقط فان باشه.
بقسه دوستان هم سطح انتظار خودشون و مشخص کنن بیشتر لذت میبرن .
راستی فقط امریکا جوین بده . مرگ بر اروپا
.