بازی اول secret و tnc
بازی اول secret و tnc
Team Secret
erebor (08-05-2017)
secret اگر میخواد به upper بره باید تمام نگاهش به نتایج ig.v باشه که 4 تا بازی باقی موندشون همش آسونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اون طرف رقیب دیگشون یعنی tnc از 4 تا بازی باقی موندش فقط یکیش راحته و اونم جلوی infamous هرچند اونم قطعی نیست که آسون باشه
امشب هم که جلو eg بازی دارید تو بازی اول. هرچند من حدس میزنم 1-1 بشه ولی اگر eg برد بازی رو که احتمالش رو کم می دونم چون بازیکنا با هم رفیقن اون موقع دیگه قطعا secret رو توی lower bracket ببین
ولی در کل به نظر من گروه A کارش به tie breaker میشه.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (08-04-2017),masterhate (08-05-2017)
universe you are a monster
همین الان مسابقه بین fnatic o ig بود و fnatic برنده شد ایول
erebor (08-05-2017)
امشب بازیها خیلی حساس هستن و احتمال خیلی زیاد tie breaker خواهیم داشت.
خوشبختانه EG در هر صورت تو گروه A میره Upper Bracket
حساس ترین بازی این گروه هم بین Liquid Secret هست که اگر Secret کاملا ببره می تونه برای Upper شانس داشته باشه که احتمالش رو کم می دونم 0-2 ببرن. غیر از این با هر نتیجه ای Secret میره Lower
تو گروه B هم یا VP یا iG میرن Lower که جزو تیم های Directly Invited بودن. حساس ترین بازی هم نداره همشون حساسن مخصوصا جفت بازیهای VP جلو Newbee و iG
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (08-05-2017),erebor (08-05-2017),masterhate (08-05-2017),samdeloges (08-05-2017)
bayani (08-05-2017)
از مهران عزيز تقاضا داريم آپر را براي ما ارزاني دارد
اگه سكرت 2 0 ليكوئيد رو بزنه TnC هم 2 0 بخوره شايد رفتيم Upper
بيخيال
Hello Lower Bracket
ویرایش توسط Hooman.J : 08-05-2017 در ساعت 04:37 PM
Team Secret
bayani (08-05-2017)
سلام
من که فقط تا حالا ۲ تا بازی رو نگاه کردم ... هیچ کدوم از بازیای eg رو ندیدم
امیدوارم تا نیمه نهایی بیان بالا
Evil Geniuses
من که 2تا بازیای eg رو دیدم توی جفتشم ترکیده بودن -__-
امسال وقت نمیکنم مسابقات رو حرفه ای دنبال کنم :/
همینجوری رفتم تو دوتا دیدم بازی eg خوشحال شدم رفتم دیدم دارن میترکن خورد تو ذوقم d:
[SIGPIC][/SIGPIC]
کلا میشه گفت لیکوید متفاوت ترین درفت ها رو بین همه تیم ها داشت توی این مرحله و تقریبا توی هر پست بیشتر هیروهای متا رو پیک دادن و این برام جالب بود ، بخصوص پیک های میراکلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی انتظارم از eg و Rtz بیشتر بود فقط sumail داره بهترین بازیش رو انجام میده ما بقی یکم سینوسی دارن بازی میکنن ، البته تمام بازیهاشون رو ندیدم
ویرایش توسط bayani : 08-05-2017 در ساعت 07:46 PM
A_W_Z_2 (08-05-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©