2 تا هیرو جدید ...
---------------------------
پیک های kuroky واقعا عالی بود.گیم 2 مین 18 bm لول 18 بود.
Miracle : I just flame kuro. Jaja
El Zorro و Tinkerbell و بچسب :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چقد من خوفم!!! عجب پيش بيني اي بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كلا اينجوري بود كه نيوبي تو براكت بالا سرويس ميكرد ميفرستاد پايين ليكوعيد كارو يكسره ميكرد اميد وارم تا اينجا ميراكل خوب بازي كرده بازم خوب بازي كنه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
bayani (08-12-2017),Hossein.IR (08-12-2017),UnHoLy666 (08-12-2017)
جریان این shadowfiend bot چی بود چه هوش مصنوعی خوفناکی داشت . 24k hr دوتا پلی داده
هم sumail و rtz و dendi رو توی مید rekt کرد
ویرایش توسط bayani : 08-12-2017 در ساعت 09:48 AM
بازي ديشب رو داشتم ميديدم خوابم برد فكر نميكردم نوبي ببره
وقتي بيدار شدم ديدم برده !
اين پلير تيم ال اف واي اون يارو عينكي چه قيافه بإحالي داره :d
احتمال زيادي ميدم همين نوبي قهرمان بشه براي دومين بار ليكويد و ال اف واي بازيشون بنظرم كم از فينال نداره
راستي اين هوش مصنوعي جديده رو اگه جزو ٥٠نفر اول باشيم كه شكست ميديم اركانا جايزه ميگيريم تا حالا فقط فك كنم سوميل شكست دادتش
منتظر يه اپديت ٦گيگي باش باشيم نه؟
(از بد شناسي هرچي بازي جذاب بوده رو خوابم رفته
ویرایش توسط alia76972 : 08-12-2017 در ساعت 09:49 AM
bayani (08-12-2017)
ti داره تموم میشه هنوز من یه گیم کامل نتونستم ببینم
بازی ها مثه سال قبل هیجانش کمه یا نه بهتره ؟
فقط وقت میکنم نتایج tl رو دنبال کنم
این هوش مصنوعی چیه میگید باره اوله میشنوم ....
قضیه این bot چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mother of pishbini :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Once liquid win this ti, they should change their team's name into..... "CHINAS SLAYER"
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©