سلام میخواستم بدونم وقتی به صورت شبکه میخوای دوتا 2 بازی کنیم مود بازی رو چجوری باید بدیم؟ مثلا sd
الان به صورت عادی all pick میاد فقط.
مشخواستم دستورش رو بهم بگید
ممنون میشم جواب بدید
سلام میخواستم بدونم وقتی به صورت شبکه میخوای دوتا 2 بازی کنیم مود بازی رو چجوری باید بدیم؟ مثلا sd
الان به صورت عادی all pick میاد فقط.
مشخواستم دستورش رو بهم بگید
ممنون میشم جواب بدید
ویرایش توسط hanifepour : 07-20-2017 در ساعت 06:01 PM
یعنی کسی نیست جواب منو بده؟
مگه شما داخل local lobby نمیرید برای بازی شبکه ای؟
همونجا داخل تنظیماتش mode ها قبل تنظیم هست عزیز. من نمیدونم سختی این کار کجاست
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
يعني ميخوايد لن بازي كنيد؟ درست ميگم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كسي كه ميخواد لابي رو بسازه بايد توي قسمت مود پايين هاي صفحه مود مورد نظرشو انتخاب كنه همين خيلي مشخصه البته اميدوارم منظورتون همين بوده باشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من از طریق کنسول شبکه بازی میکنم. اونجوری که شما میگید باید به نت وصل شد. من افلاین بازی میکنم. گیم نت دارم برام نمیصرفه که به همه نت بدم. چون تند تند اپدیت میده
هیچ کس نیست مرا یاری دهد
متاسفانه کامپیوتر من شبکه نیست که راهنمایتون کنم وی بعید به نظر میاد که مودهای دیگه رو انتخاب نتونید بکنید اگر میشه یک اسکرین شات در حالت شبکه از دوتا 2 اینجا برای دوستان قرار بدید اینطور بقیه دوستان شاید بتونند مشکل شما را زودتر حل کنند..
من متوجه هستم
اون موقعي كه كه توي كنسول تايپ ميكنيد مپ دوتا فك كنم بايد اونجا مد رو اضافه كنيد شايد توي پيشنهاد هاش باشه چند تا دست پايين بزنيد
در اصل همه بازی ها باید
/gamemode باش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©