ویرایش توسط D4RK.ON3 : 01-02-2015 در ساعت 01:33 PM
Ajax (09-05-2012),Amin-Wanted (09-05-2012),ArTaBaZ (09-05-2012),FCB (09-05-2012),MasterJoint (09-05-2012),SHARK (04-04-2014),Soroshhoseny (09-05-2012),X.EpSilOn (09-05-2012)
با تشکر از فرید عزیز
فقط یک سؤال اینکه این روم های موجود در لیست شامل تمام روم های گارنا هست؟
اگر در حین afk برنامه پ*ر*و*ک*س*ی باز کنیم باید از اول مراحل رو انجام بدیم یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (09-05-2012),Soroshhoseny (09-05-2012)
Room هایی که در لیست قرار می گیرن به طور مستقیم از فایل roomEN.dat که در فولدر Garena Plus\Room قرار داره خونده می شن، این به این معنیه که وقتی Room های Garena آپدیت می شن هم شما همیشه Room ها رو با آخرین تغییرات مشاهده می کنید.
خیر، شامل تمام Room ها نیست، Room هایی که Level ورودشون از 1 بیشتر باشه و همچنین Room هایی که دارای Password هستن تو لیست نمایش داده نمی شن، تمام Room های دیگه به طور کامل نمایش داده می شن. همچنین وقتی وارد Garena می شید هم تمام Room ها قابل مشاهده هستن (با توجه به اینکه تو حالت عادی Garena فقط Room های مربوط به Region شما رو نشون می ده).
سوال دومتون هم هم دقیقا به این بستگی داره که آیا هنگام ورود به Room، گارنا از Connection شما به P.r.o.x.y استفاده کرده یا نه، درست مثل اینکه گاهی وقت ها وقتی P.r.o.x.i.f.i.e.r رو می بندید Yahoo هم Off می شه و گاهی این اتفاق نمیوفته.
Ajax (09-05-2012),FCB (09-05-2012),Soroshhoseny (09-05-2012)
لینکی که قرار دادید حذف شد.
قبل از خرید و فروش مطالعه کنید (قوانین بازارچه)
قانون شماره 12 بازارچه) قرار دادن لینک محصولات و سرویس های سایت های دیگر ممنوع می باشد.
عزیزم، شما اگه به خودتون زحمت می دادید و فقط یک بار روی اون لینک کلیک می کردید؛ متوجه می شدید که اون لینک شما رو مستقیما وارد دروازه پرداخت بانک ملت می کنه.
با توجه به اینکه برای خرید نرم افزار AFK Manager راهی جز استفاده از اون لینک وجود نداره و به هیچ وجه واریزی دیگه ای مورد قبول نیست، مطمئنا درک می کنید که وجود اون لینک در این تاپیک الزامیه، هر کسی هم اینجا پست بده و بگه قصد خرید داره من باید اون لینک رو بهش بدم.
ضمنا فکر نمی کنم دروازه پرداخت بانک ملت جزء "لینک محصولات و سرویس های سایت های دیگر" محصوب شه.
لینکی که حذف کردید این بود: payment.afk-manager.ir
گذشته از این که ویرایش بدون هماهنگی پست های کاربران نوعی توهین محصوب می شه، ممنون می شم لطف کنید و لینک رو به پست اول اضافه کنید.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته دوست عزیز
ولی اگه دقت کنید لینک دروازه پرداختتون یک ساب دامین روی دامین فروشگاهتون هست و الان هم نباید این رو در این ارسالی که نقل قول کردم میذاشتید ، ولی بدلیل اینکه متوجه شدم سابقه بدی در حرفه ی خودتون ندارید اشکالی نداره و این اجازه رو بهتون میدیم که لینک رو بذارید.
در ضمن ویرایش و یا حذف یک ارسال که قوانین در آن رعایت نشده باشه توهین نیست ، بلکه رعایت نکردن و زیر پا گذاشتن قوانین یک نوع توهین محسوب میشه .
با اینحال امیدوارم به شما برنخورده باشه.
موفق باشید.
Amin-Wanted (09-05-2012),D4RK.ON3 (09-05-2012)
باید از یه جایی وارد دروازه پرداخت بشه یا نه؟!
به هر حال ممنون، همچنین شما.
Amin-Wanted (09-05-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©