پینگ من بالا هست و میخوام پینگم رو پایین بیارم لطفا کمک کنید
پینگ من بالا هست و میخوام پینگم رو پایین بیارم لطفا کمک کنید
انتقال داده شد به گفتمان ازاد.
ترجیحا باید isp تون رو عوض کنید و راه حل خاصی وجود نداره
مشخصات سرویس اینترنتتون چیه ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
معمولا tunell میکنن ایا کارسازه؟
یه سوال دارم نمیدونم انجا درسته بپرسم یا نه!
نتم چند وقته داغون شده حالا هم وقتی میرم تو گیم پینگم 210-230 هست ولی dly دارم اونم 3-4 ثانیه!!
نمیدونم چشه اگه پینگ اینه که باید خوب باشه اگرم بده که چرا پینگو انطوری نشون میده!!
میتونه مشکل از دوتا 2 باشه!
مشکل از بازی نیست از hoste که انتخاب میکنید یا از پهنای باند isp شماست . ممکنه اون isp مشترکاتش زیاد شده باشه و در عین حال پهنای باند رو افزایش نداده . شما میتونید زنگ بزنید پشتیبانی و بگین برا بازی می خواید برات درستش میکنن و اگر درست نشد مجبوری بری جای دیگه ای بگیریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از هاست که نیست چون با همه هاستا تست کردم و قبلا هم درست بود پشتیبانی هم که جواب درست نمیدن همون نت رو باید عوض کنم پدرم در اومده!
ببینید تنها راهی که Ping رو واقعاً بشه پایین آورد، انتخاب ISPـی هست که بهترین سرویس رو به شما بده.
به جز انجام این کار، دو راه دیگه برای "بهتر" کردن پینگ هست که می تونید انجام بدید.
1. این برنامه رو دانلود و اجرا کنید: Leatrix Latency Fix : Leatrix Projects : World of Warcraft AddOns
از لحاظ امنیت بهتون تنظیم میدم چون چندین هزار نفر ازش استفاده می کنند. در اصل تغییراتی در بخش Registeryـه کانکشن هاتون میده.
2. Firewallـه کامپیوتر رو خاموش کنید. Firewallـه جداگانه که نصب کرده اید رو قبل از اجرای استیم Disable کنید.
سلام
من قبلا lag &dly داشتم(مثلا وقتی spectre التی میکرد کلا فریز بود ) ولی با دو تغییر الان مشکل ندارم
1)سرویس 512 مخابرات و گرفتم
2)در setting دوتا 2 یک قسمت نتورک داره از های کوالیتی به لو کوالیتی تغییر دادم
الان حتی خودم هم میتونم با spectre بازی کنم فریز نمیشه
این تجربه منه
چرا راه ، حل خوبی هم وجود داره شما این کلاینت رو دانلود کن
Download WTFast client
گیم و انتخاب کن ، Sort By Ping رو بزنید ، با پینگ کم بازی کنید ،
بنده با پینگ، صد بازی می کنم ،
لول
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©