من هم میام
arash-sdt
من فقط سیستم اینجا رو بلد نیستم برای حرف زدن با هم دیگه از خود Dota2 استفاده می کنید یا RaidCall یا Teamspeak یا ....؟
من هم میام
arash-sdt
من فقط سیستم اینجا رو بلد نیستم برای حرف زدن با هم دیگه از خود Dota2 استفاده می کنید یا RaidCall یا Teamspeak یا ....؟
ویرایش توسط Arash : 09-17-2012 در ساعت 07:03 AM
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای صحبت کردن از خود دوتا 2 یا بهتر بگم خود استیم استفاده میکنیم...
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان سعی کنند رٱس ساعت 9 حاضر باشند.
ملحق شدن به لابی بازی هم به دو صورت ممکن است:
1- شما وارد قسمت Play سپس Find Lobby میشوید و در قسمت Friend's Lobby لابی بازی رو مشاهده کرده بر روی Join کلیک میکنید و گذرواژه dotabaz را وارد میکنید. (این روش برای کسانی هست که من در لیست دوستانشان باشم.)
2- شما وارد قسمت Play سپس Find Lobby میشوید و در قسمت Find Lobby by Password گذرواژه dotabaz رو وارد کرده و Search میکنید و به ما ملحق میشید. (خب طبیعتا همه در لیست دوستان من نیست عده ای از دوستان جدید خواهند بود و من این روش رو برای اونها توصیه میکنم.)
با آرزوی موفقیت
MasterJoint (09-17-2012)
Amade am !
IR._.D4nDeliOn
نه اما اگر باشه خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درود
جایزه هم داره؟ همین جور خشک و خالی که نمیشه.
یه گیمی، آیتمی چیزی حداقل. D:
سپاس
یه دونه شکلات خوبه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باوو مثلا مسابقه دوستانستا تو تو کدام مسابقه دوستانه دیدی که جایزه بدن؟
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
FCB (09-17-2012)
منم اگه راه بدین میام
---------------------------------------------------------------------
من نمی تونم بیام ، صبح یا ظهر باشه بهتره
ویرایش توسط WardeN : 09-17-2012 در ساعت 05:23 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©