ریپلی از Pudge با دقت هوک %90

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB

ریپلی از Pudge با دقت هوک %90

درود

دیشب ساعت 3 دلم گرفته بود گفتم برم یک دست دوتا 1 بازی کنم...

به همین خاطر اول رفتم HLR 1 با چند تا آشنا بازی کنم که دیدم یا خوابن یا AFK بعد رفتم HLR 2 که اونجام 150 نفر بودن هاست شدم اما کسی Join نداد...

این شد که دیگه مجبوری رفتم HLR 3 و دیدم 3 تا هاست هم منم با کله Join دادم

از اونجایی هم که از دوتا 1 فقط Pudge و Earthshaker و Ezalor یادم منوده و دستام عادت دارن Pudge پیک کردم و بازی دقیقه 22 تمام شد.

آمارم هم انصافا خوب بود بعد از این همه مدت دوتا 2 بازی کردن... 16\14 هوکم خورد و 37 تا Str گرفتم !

پیشنهاد میکنم ریپلی رو از دست ندید چون اول بازی دیر به Lane رفتم و Traxex جلوم بود و حتی یک لول جلوتر اما هر جوری بود FB رو گرفتم از طرفی وقت کسی هم نمیگیره چون 20 دقیقه هست و کسی هم Leave نداد

Dota Parser - Powered by Forbiddenz

بهتون اطمینان میدم این ریپلی رو احیانا برای کا ر دیگه ای جز آموزش افراد تازه کار و بقیه نکات نزاشتم... (قابل توجه خیلیا که بهترین ریپلی هاشون رو میزارن...)

پس نظر یادتون نره
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

2. 5 کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

amir007 (07-04-2014),MasterJoint (09-15-2012),MEran0 (01-28-2013),SHARK (10-03-2012),Soroshhoseny (10-15-2012)