من که نفهمیدم چی گفتی !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که نفهمیدم چی گفتی !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
MrYeralma (10-28-2012)
چی رو نفهمیدی گفتم فارمینگ صد تا فاکتور داره کاملا اختصاصی جنبه عمومی نداره هیرو مقابلت مهمه یارت مهمه خودت مهمی مهم اتو اتک بدی یا فقط لست هیت فکر نکنم مین جور الکی که فارم نمی کنین مثلا سبک فارمیگ فانتوم اسنایپرتون یکی هست؟
دوست عزیز دلیل نفهمیدن بچه ها ابنکه شما اصطلاحات en را فارسی و با حروف فارسی نوشتید به خاطر همین خواننده کمی گیج میشودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (10-29-2012)
والا اگه یه ذره مرتب بنویسی و All Game رو ننویسی الگیمت !(که 5 دقیقه رو همین گیر بودم که الگیم چیه !!!) خیلی خوب میشه ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با محتوای پست مشکلی ندارم فقط نمیتونم بخونمش !
امیدوارم ناراحت نشده باشین![]()
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
بهترین راه اینه که هروقت بیکار شدی یه هیرو بر میداری میری لاین خالی تمرین.البته بدون استفاده از اسکیل و آیتم
البته در اسون بودن فارمینگ که شکی نیست میتونم ثابت کنم
ولی شما بیا برو با کسانی که 1400 تا برد تویه بازی دارن بازی کن تا اخر بازی 30 تا Last Hit بیشتر نمیگیری
نکته دیگه اینکه با حرف دوستمون Viper.god موافق ام
اضافه کنم که Carry تیم تا دقیقه 40 نه وارد تیم فایت میشه نه میره جانگل کاملا به نوع حریف ساپورت هاشون یار های شما به خوده شما بستگی داره ولی اگه بخواین عادت کنید یکم وقت میبره
ویرایش توسط Hunter : 10-30-2012 در ساعت 12:12 AM
یه راهه دیگه و خیلی ساده وجود داره اونم لاشخوریه
خیلی راحت اتک اخر میدید فقط باید با دکمه s ظربتون رو تنظیم کنید
من که نفهمیدم چی گفتی!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©