دو دقیقه رفتم آسیا ببین چه شیر تو شیری شد + اینکه بحث دوتا 2 هم اومد وسط :دی
جواب میلاد:
خب درسته دوتا یک بازی نیست و از War 3 نشات میگیره اما خب بحث ما دوتا هست و اون رده بندی و مجوز که نشون دادی مال اون بود چون دوتا رو بازی حساب نمیکنند...
در رابطه با دوتا 2 هم فعلم رو دست به کار نبردم و اصلاح میکنم "غیر مجاز اعلام
خواهد شد." چون هنوز عرضه نشده و خیلی از کارهاش مونده...
پس به همون حرف خودم میرسیم چرا که با شواهدی که دادم دوتا غیر مجاز ارشادی و شرعی هست اما خب به دلیل علاقه ی مردم به آن و حرف هایی که قبلا زدم کاری نمیشه کرد و میتونیم اون رو بازی کنیم...
من هیچ جای حرف هام نگفتم چون بها نمیدن غیر مجاز هست...گفتم بها نمیدن اگر میدادن الان در جهان مطرح بودیم...
به هر حال باز به نظر خودم چیزی که مطمئنم اتفاق میوفته رو زود بیان کردم و اومدم گفتم غیر مجاز اعلام شده ! پس اصلاح میکنم به همون خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جواب NX:
دوست عزیز دیگه بقال سر کوچه میدونه امکان Lan برای دوتا 2 خواهد اومد من اونجا گفتم "فعلا تا الان" من دیگه اونقدرام ..... نیستم بلکه مطمئن باش بیشتر شما هم میدونم
دوما دوستان خواهشا بفهمن چی میگن بزارید اول بحث دوتا تموم شه بعد دوتا 2 که هنوز ریلیز نشده پاش به وسط کشیده بشه اما واسه اونم مدرک دادم اگر چیزی میخواید بگید اول اونا رو اثبات کنید که چرا اونطورین اونوقت قضاوت کنید اگر مسئولین بعد از عرضه بازی اینها رو ببینن چی میکنن؟ میگن برید بازی کنید عیب نداره؟
جواب عرفان:
در ضمن عرفان الان بازی Poker با همین ورق (پ*ا*س*و*ر خودمون) خیلی طرفدار داره اونم میلیونی اما مجازه؟ چه دلیلی آوردی N1 :دی
در ضمن من گفتم دوتا رو بازی حساب نمیکنند برادر نه دوتا 2
بازم میرم آسیا :دی میام دوباره