نظر سنجي مسابقات جام ديجيتال - صفحه 2

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    مدیر کل سایت
    شماره عضویت
    1
    یوزرنیم استیم
    Milad._.R
    نقل قول نوشته اصلی توسط mr.saveh نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    بحث هامون رو تو استیم کردیم و معلوم شد فعلا دوتا رو بازی حساب نمیکنن...

کدوم جو هم به خاطر اینکه گفتی ختم شایعه.

من که دوباره میرم آسیا
    خوب تو اول گفتی دوتا 2 غیر قانونیه ! (این شایعه هست)

دوتا رو به عنوان یک بازی مستقل در هیچ جای جهان حساب نمیکنن

چون وابسته به وارکرفت هست

حتی esrb هم برای دوتا به صورت مجزا رده سنی نگذاشته . بلکه همون رده سنی وارکرفت بهش مربوط میشه

اینکه به یک بازی بها میدن یا نمیدن (از نظر تو و ..) دلیلی به مجاز یا غیر مجاز بودن نمیشه !

پس همون:

ختم شایعه.

2. Top | #12

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    21
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.SaveH نمایش پست ها
    خواهشا انقدر برای دوتا زحمت نکشید چون اونایی که قبل شما کشیدن چیزی بهشون نرسید

در تمام تورنمنت ها دوتا که در ایران برگزار شده همیشه و همیشه 3 تا تیم مدعی بودن که جالب هم هست همون تیمی اول میشه که همه فکرش رو میکنن ! :دی

شاید دوتا 2 در ایران به یک جایی برسه چون غیر قانونی اعلام شده و مسابقات Lan نداره (فعلا تا الان).

لا اقل دوز و کلک بازی و... در تورنمنت آنلاین کمتر و واضح تر هست نسبت به بقیه جا ها
    اولآ سلام !!

اینو 1.5 سال پیش که تازه عرضه شده بود تو یکی از فروم های انگلیسی خوندم که تا زمانی که رسمآ بازی انتشار پیدا نکنه ، بازی بصورت Lan عرضه نمیشه اما قول بازی رو برای گیم نت ها داده بودن ...

بعدشم این دوستمون راست میگه ، هنوز بازی عرضه نشده که رده بنده ی سنی با مجاز و ... داشته باشد

ثالثآ اینجا ایرانه ... ملت کاری ندارن بازی مجازه یا نه !!! اگه مجاز هم نباشه و کسی از مسیوولین تورنمنت برگزار نکنه ، خود دوتا بازها دست به کار میشن ...

3. Top | #13

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    اگه یک سری به لینک زیر بزنی میفهمی دوتا 2 را بازی حساب میکنند یا نه

بهترین بازی های steam از نظر بازی در حال اجرا (Top games by current player count)

4. Top | #14
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    دو دقیقه رفتم آسیا ببین چه شیر تو شیری شد + اینکه بحث دوتا 2 هم اومد وسط :دی

جواب میلاد:

خب درسته دوتا یک بازی نیست و از War 3 نشات میگیره اما خب بحث ما دوتا هست و اون رده بندی و مجوز که نشون دادی مال اون بود چون دوتا رو بازی حساب نمیکنند...

در رابطه با دوتا 2 هم فعلم رو دست به کار نبردم و اصلاح میکنم "غیر مجاز اعلام خواهد شد." چون هنوز عرضه نشده و خیلی از کارهاش مونده...

پس به همون حرف خودم میرسیم چرا که با شواهدی که دادم دوتا غیر مجاز ارشادی و شرعی هست اما خب به دلیل علاقه ی مردم به آن و حرف هایی که قبلا زدم کاری نمیشه کرد و میتونیم اون رو بازی کنیم...

من هیچ جای حرف هام نگفتم چون بها نمیدن غیر مجاز هست...گفتم بها نمیدن اگر میدادن الان در جهان مطرح بودیم...

به هر حال باز به نظر خودم چیزی که مطمئنم اتفاق میوفته رو زود بیان کردم و اومدم گفتم غیر مجاز اعلام شده ! پس اصلاح میکنم به همون خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    جواب NX:

دوست عزیز دیگه بقال سر کوچه میدونه امکان Lan برای دوتا 2 خواهد اومد من اونجا گفتم "فعلا تا الان" من دیگه اونقدرام ..... نیستم بلکه مطمئن باش بیشتر شما هم میدونم

دوما دوستان خواهشا بفهمن چی میگن بزارید اول بحث دوتا تموم شه بعد دوتا 2 که هنوز ریلیز نشده پاش به وسط کشیده بشه اما واسه اونم مدرک دادم اگر چیزی میخواید بگید اول اونا رو اثبات کنید که چرا اونطورین اونوقت قضاوت کنید اگر مسئولین بعد از عرضه بازی اینها رو ببینن چی میکنن؟ میگن برید بازی کنید عیب نداره؟

جواب عرفان:

در ضمن عرفان الان بازی Poker با همین ورق (پ*ا*س*و*ر خودمون) خیلی طرفدار داره اونم میلیونی اما مجازه؟ چه دلیلی آوردی N1 :دی

در ضمن من گفتم دوتا رو بازی حساب نمیکنند برادر نه دوتا 2

بازم میرم آسیا :دی میام دوباره
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

5. Top | #15

عنوان کاربر
    مدیر کل سایت
    شماره عضویت
    1
    یوزرنیم استیم
    Milad._.R
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.SaveH نمایش پست ها
    دو دقیقه رفتم آسیا ببین چه شیر تو شیری شد + اینکه بحث دوتا 2 هم اومد وسط :دی

جواب میلاد:

خب درسته دوتا یک بازی نیست و از War 3 نشات میگیره اما خب بحث ما دوتا هست و اون رده بندی و مجوز که نشون دادی مال اون بود چون دوتا رو بازی حساب نمیکنند...

در رابطه با دوتا 2 هم فعلم رو دست به کار نبردم و اصلاح میکنم "غیر مجاز اعلام خواهد شد." چون هنوز عرضه نشده و خیلی از کارهاش مونده...

پس به همون حرف خودم میرسیم چرا که با شواهدی که دادم دوتا غیر مجاز ارشادی و شرعی هست اما خب به دلیل علاقه ی مردم به آن و حرف هایی که قبلا زدم کاری نمیشه کرد و میتونیم اون رو بازی کنیم...

من هیچ جای حرف هام نگفتم چون بها نمیدن غیر مجاز هست...گفتم بها نمیدن اگر میدادن الان در جهان مطرح بودیم...

به هر حال باز به نظر خودم چیزی که مطمئنم اتفاق میوفته رو زود بیان کردم و اومدم گفتم غیر مجاز اعلام شده ! پس اصلاح میکنم به همون خواهد شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    جواب NX:

دوست عزیز دیگه بقال سر کوچه میدونه امکان Lan برای دوتا 2 خواهد اومد من اونجا گفتم "فعلا تا الان" من دیگه اونقدرام ..... نیستم بلکه مطمئن باش بیشتر شما هم میدونم

دوما دوستان خواهشا بفهمن چی میگن بزارید اول بحث دوتا تموم شه بعد دوتا 2 که هنوز ریلیز نشده پاش به وسط کشیده بشه اما واسه اونم مدرک دادم اگر چیزی میخواید بگید اول اونا رو اثبات کنید که چرا اونطورین اونوقت قضاوت کنید اگر مسئولین بعد از عرضه بازی اینها رو ببینن چی میکنن؟ میگن برید بازی کنید عیب نداره؟

جواب عرفان:

در ضمن عرفان الان بازی Poker با همین ورق (پ*ا*س*و*ر خودمون) خیلی طرفدار داره اونم میلیونی اما مجازه؟ چه دلیلی آوردی N1 :دی

در ضمن من گفتم دوتا رو بازی حساب نمیکنند برادر نه دوتا 2

بازم میرم آسیا :دی میام دوباره
    تو فکر کن که غیر مجازه ، به کسی بر نمیخوره !

ولی با دلیل ثابت کردم که دوتا یک بازی مجاز هست

دوتا 2 هم با توجه به دوتا احتمال زیاد مجاز میشه

در کل بازی هایی که در اون صحنه های غیر اخلاقی جنسی داشته باشه یا سیاسی باشه رو غیر مجاز میکنن

نه اینکه یکی بگه این علامت فراماسونه ! یا اینکه هیروی زن حجاب رو رعایت نکرده

این چیزها یک بازی رو غیر مجاز نمیکنه بلکه رده سنی رو یکم بالاتر میبره

حالا دوباره بگو غیر مجاز ، چیزی عوض نمیشه !

6. Top | #16

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    البته خدا داند چی میشه اخه دولت با دولت و مدیر با مدیر فرق داره کاملا سلیقه ای عمل میکنند.

7. Top | #17

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    8
    یوزرنیم استیم
    Oldschool Dota
    دوستان من طرف كسي نيستم اما فكر ميكنم منظور محمد جان اينه كه وقتي دوتا 2 به صورت اورجينال تو ايران عرضه بشه ممنوع اعلام بشه چون به استيم مربوط ميشه استيم هم برنامه ي آمريكايي يا از اين جور چيزا حالا زياد سر در نميارم.
    در رابطه با راي براي دوتا هم بايد بگم از موقعي كه تيم Reborn اسپانسرشون ولشون كرد ديگه كمتر كسي به پيشرفت اين بازي اهميت ميده مگه اينكه امثال ما يا بقيه ي سايتهاي دوتا باشند
    ديگه بهتر ميدونيد كه هر كسي به فكر منافع خودشه.
    انشا .... ديگه اين بحث خاتمه پيدا كنه و در آينده شاهد پيشرفت دوتا و دوتا 2 باشيم
    يا حق

8. کاربر مقابل از Amin-Wanted عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

FCB (10-12-2012)

9. Top | #18
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad._.R نمایش پست ها
    تو فکر کن که غیر مجازه ، به کسی بر نمیخوره !

ولی با دلیل ثابت کردم که دوتا یک بازی مجاز هست

دوتا 2 هم با توجه به دوتا احتمال زیاد مجاز میشه

در کل بازی هایی که در اون صحنه های غیر اخلاقی جنسی داشته باشه یا سیاسی باشه رو غیر مجاز میکنن

نه اینکه یکی بگه این علامت فراماسونه ! یا اینکه هیروی زن حجاب رو رعایت نکرده

این چیزها یک بازی رو غیر مجاز نمیکنه بلکه رده سنی رو یکم بالاتر میبره

حالا دوباره بگو غیر مجاز ، چیزی عوض نمیشه !
    خب اول از هر چیز الان تازه رسیدم خونه و از شر اون تبلت لعنتی رفیقم راحت شدم

خب میلاد جان برادر من نیومدم خودم رو خسته کنم Proof بیارم که به یک عده یا طرفدارا و بازیکن های دوتا مثل خودم بر بخوره ! یعنی چی این حرف آخه

کجا با دلیل ثابت کردی دوتا مجاز هست؟

لینک دادی بازی War 3 هم نسخه Reign of Chaos و همچنین The Frozen Throne البته به شرط ویرایش مجاز هستند این چه ربطی به دوتا داره؟

قابل توجه اینکه فقط 20 هیرو اول از War 3 بودن ! الان میگید پس Slark و... چی؟ اونها از مپ های دیگه War 3 هستند که باز هم ربطی به دوتا نداره فقط Style هیرو در دوتا هست همین.

کاری هم ندارم چه بازیهایی غیر مجاز اعلام میشن مگه بلا نسبت از پشت کوه اومدم که ندونم؟ اصلا بیان یک بازی بر پایه ی S** بسازن به من چه !

نیومدم هم حرف بزنم بگم بازی نکنید فقط اطلاع رسانی کردم تا چشماتون رو باز کنید.

در کل هر چی که هست من باید 5 تا لوگو واسه تیم دوتا 2 خودم امشب حاضر کنم خیلی هم وقت ندارم بیام جواب بدم...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اصلا یک کاری آقا دوتا شرعا و عرفا مجاز هست برید بازی کنید حالشو که میبرید بازم ببرید من اومدم چرت گفتم همه چیز ساختگی بود ببخشید طرفداران !

راستی فردا میام لوگو تیم Fury رو میزارم کف کنید :دی :لول
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12