به نام خدا
Nature's Prophet یک هیرو دور زن اینتل هست با مهارت های بسیار کار امد
او میتواند در چند نقش Jungler. Pusher. Carry. Escape بازی کند
Nature's Prophet یکی از هیرو هایی هست که باهاش میشه راحت از همون اول بازی به فارم رفت و گلد جمع کرد
نکات مثبت:
جانگلر قوی
میتونه به هر جایه مپ تلپورت کنه
هیرو هایه نزدیک زن رو سریع تر از پا در میاره تا دور زن
میتونه یونیت ایجاد کنه
بیس دمیج بالایی داره
مانا زیادی داره که بیشتر از همه مصرفش
نقاط ضعف:
خون کم
سرعت پایین
نیاز به ایتم زیاد
اسکیل ها:
اسکیل شماره 1:
Sprout
رینج:600
شعاع:150
میزان ماندگاری:3-3.75-4.5-5.25
کول داون:11-10-9-8
میزان مانا مصرفی:100-120-140-160
چگونگی اسکیل:
میتونه رو دشمن-دوست-خودش-یونیت هایه دیگر و زمین این اسکیل رو بزنه که باعث میشه چند تا درخت تا شعاع 150 مانند دیوار یه دایره درست کنن و کسانی که توش باشن نمیتونن بیان از اون منطقه بیرون
درخت ها با اسکیل یا ایتمی که میتونه درختو قطع کنه یا ازش رد شه قطع میشن و یا هیرو مقابل ازش رد میشه
نکته مهم و حرفه ای:وقتی هیرو های دشمن دنبال شما هستن طوری هستید که نمیتونید تلپورت کنید و یا دشمن استانر داره در این صورت این اسکیل رو روی خودتون بزنید و بعد تلپورت کنید در اون 5 ثانیه اگه فقط شما داخلش باشید معلوم نمیشه و راحت میتونید تلپورت کنین اونم در صورتی که هیرویی مثل sand king-lion-lina-.... که اسکیل هاشونو رو زمین میتونن بزنن نباشه
نکته بعدی:میتونید 2 بزنید رو دشمن وقتی که 1 ثانیه مونده بود تا تموم شه اسکیل 3 رو بزنید و درخت ها به یونیت تبدیل شن و در اون صورت هم اونا به هیرو دشمن اتک میدن هم راشو میبندن
اسکیل شماره 2:
Teleportation
کول داون:50-40-30-20
میزان مانا مصرفی:50
چگونگی اسکیل:
با این اسکیل میتونید به هر جای مپ تلپورت کنید
نکات:
3 ثانیه طول میکشه تا تلپورت کنه
وقتی این اسکیل رو بزنید یه شکلی تو اونجا که میخاید تلپورت کنید ایجاد میشه که فقط دوستانتون میتونن ببینم و دشمن نمیبینه
اسکیل شماره 3:
Nature's Call
رینج:750
شعاع:375
تعداد یونیت ها که میان:2-3-4-5
میزان ماندگاری یونیت ها:60 ثانیه
کول داون:37
میزان مانا مصرفی:160
نکات:
این اسکیل رو باید بر روی درخت ها بزنید و این اسکیل یونیت هایی ایجاد میکنه که 550 تا خون دارن و دمیج انها 21-23
فقط به تعدادی که اسکیل در اون لول هست میتونه یونیت ظاهر کنه و به تعداد درختان بستگی داره مثلا 2 تا درخت باشه 2 تا یونیت 10 تا درخت باشه اخر اخرش 5 تا یونیت ایجاد میکنه که برا فارم رفتن عالیه
و اسکیل ult:
Wrath of Nature
رینج: جاهایی از مپ که معلومه و دشمن هست
تعداد ضربات که به دشمن میتونه بزنه: 16 با اسپکتر 18
میزان دمیج:140/180/225 با اسپکتر(155/210/275)
دمیج اضافه میشه با هر ضربه 7%
کول داو:60-75-60
میزان مانا مصرفی: 150-200-250
نکات: هر جایه مپ میشه زد حتی رو زمین این میره و تا 16 یا 18 تا یونیت رو تو مپ میزنه و یونیت هایی رو میزنه که تو مپ معلوم باشن
نحوه ایتم بندی:
شروع:
Ring of Protection (175) Clarity (50) Clarity (50) Clarity (50) Tango (90) Tango (90)
اوایل بازی:
Magic Stick (200) Boots of Speed (500) Ring of Basilius (500)
اواسط بازی:
Magic Wand (509) Power Treads (1450) Scythe of Vyse (5675)
اواخر بازی:
Hand of Midas (1900) Aghanim's Scepter (4200) Orchid Malevolence (4125) Desolator (4100) Necronomicon (2700) Daedalus (5750)
خب امید وارم خوب باشه این اولین اموزش من بود تو دوتاباز
انشالا کاملتر میشه و هر روز به روز رسانیش میکنم
و شرمنده که عکس نداره چون نمیدونم چش شده بود نمیزاشت عکس بزارم برا همین عکس نداره ولی در اولین فرصت عکساش هم میزارم
خودم بیشترشو نوشتم و همرو از دوتا2 ویکی کپی نکردمو فقط معنی کنم
بازم میگم شرمنده که عکس نداره چون فقط گزاشت 1 دونه عکس اپلود کنم اونم رفت تو فایل پیوست
موفق باشید