دوستان الان یک آپدیت اومده واسه دوتا به حجم 160 مگابایت فکر کنم خودش باشه:smile17:
کسی میدونه تا کی این آپدیت میمونه ؟
دوستان الان یک آپدیت اومده واسه دوتا به حجم 160 مگابایت فکر کنم خودش باشه:smile17:
کسی میدونه تا کی این آپدیت میمونه ؟
بله این آپدیت هالووین هست ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک Event هم اضافه شده که تو دو مرحله اول باید شکلات جمع کنی بعدشم Roshan رو که خیلی هم قوی شده بکشی تا یه آیتم بهت بده !
البته من موقع بازی اینجوری متوجه شدم کسی اگه اطلاع دقیق تر داره از روش بازی کردنش بگه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Aryan (10-31-2012)
بابا مستر جون این آپدیت از صبح اومده :d یعنی بازی کنی حال میکنی :دی روشان خیلی بامزه شده خداییش . وسط بازی دنبال هیروها میکنه به صورت رندوم باید بهش شکلات بدی بره دنبال یکی دیگه :d
بعد دقت کردید چقد آیتم میده ؟! هر بازی حداقل 2 تا آیتم رو حتما میده !! بازی اول به من 4 تا داد . یه چنتا آیتمم هست که مخصوص هالووینه اونم تیکه سنگ هاس که بهت میده (با یه دونه تخم مرغ) اونو من نفهمیدم باید چیکار کنیش اگه کسی فهمید بگه ممنون میشم
این مد جدید چیه اضافه شده یکی توضیح بده !
آیا Win یا loss میده ؟
ویرایش توسط Mr.Legendary : 10-31-2012 در ساعت 07:41 PM
حالت داير استون Direstone اضافه شده كه شما شكلات و پول تو بازي جمع ميكنيد بعد روشان رو ميزنيدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هركي بهترين هيرو ي مپ باشه آيتم برنده ميشه
P.S صداي گزارشگر كه صداهايي مثل holy shit-mega kill رو درمياره خيلي مسخره شده
حالت DireTide هست که اضافه شده و دارای یک حالت میباشد که یکی از اونها این هست که تا 20 دقیقه باید Candy ( آبنبات ) جمع آوری کنید و از حریف جلو بزنید.
وقتی برنده شدید یک آیتم که از اول بازی به شما میگه چه چیزی هست رو به شما میده...
بعد اگر Radiant برنده بشه روشان میره تو فارم اونها و اگر Dire برنده بشه بالعکس.
در این حالت هر 10 تا هیرو موجود در دوطرف باید روشان رو بزنند و نمیتوانند یکدیگر رو مورد Attack قرار بدن...
وقتی روشان کشته بشه فرقی نمیکنه چه بازیکنی یا چه تیمی اون رو کشته و جالب اینجاست که باز هم به شما آیتم میده ! حتی Courier و...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (10-31-2012),Viper (10-31-2012),WardeN (11-01-2012)
نکته اصلی الان اینه معلوم نیست تا کی این مود هست . من که مدت زمانی رو براش پیدا نکردم , شما دیدید ؟ نکنه فقط واسه امروزه ؟
تا 12 Nov یا همون 12 روز دیگه که زیاد مطمئن نیستم این حرف رو با استناد به تاریخ انقضا آیتم های منحصر این دوره گفتم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر خودم بین 12-7 روز
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Aryan (11-01-2012)
اون Essence های رنگی رو کلیک میکنی روش و میزاری توی تخم مرغ . اگر یک تخم مرغ کامل کنی جایزه داریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Aryan (11-01-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©