منبعش توضیحات گیفت هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam_Country_IR
شاید چون میخواسته اسم ایران رو نیاره اینطوری نوشته
خود گیفت ها توشون نوشته!دوست عزیز من که نمی دونم منبعت چیه ولی میدونم این گیفت ها توی ایران کار میکنه.
اخه عراق هم ممکنه باشه!Steam_Country_IR شاید چون میخواسته اسم ایران رو نیاره اینطوری نوشته
عزیز من همه استفاده کردن میگن درسته من خودم 2 تا گیفت همین هفته پیش به همین حسین Ajax دادم اگه خراب بود که نمیشد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا بحث رو کم کش بدید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اصلا شما گرفتی در چه مورد صحبت کردیم؟ اولا که نوشته نات تریدبل بعد گفتم تو کانتری هاش ایران نبود! بعدهم که جواب سوال دوستان رو دادم! چه بحثی رو کش میدیم دعوا داریم می کنیم مگه؟عزیز من همه استفاده کردن میگن درسته من خودم 2 تا گیفت همین هفته پیش به همین حسین Ajax دادم اگه خراب بود که نمیشد...
لطفا بحث رو کم کش بدید.
دوستان هر کسی بازی رو نداره منو ادد کنه .گیفت خواست تا بدیم بهش .
steam me : mw2_mohammad3300
استیم به تازگی ۵ تا ۵تا میده
WardeN (12-11-2012)
هر کسی دوتا۲ رایگان میخواد پیام بده
yahoo id: senator471
با تشکر از شما ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو این پست اونایی که گیفت میخوان ایمیلشون رو گذاشتن !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام کسی گیفت داره برای من ارسال کنه خیلی دوست دارم دوتا۲ بازی کنم
آیدی یاهو: arashebrahimi900@yahoo.com
آیدی استیم:EU_Tempest
ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©