دوستان این ویدئو را از دست ندید چون خودم به شخصه وقتی این کلیپ را دیدم 15 دقیقه از ته دل خندیدم:smile9:
اصلا این سری DotaCinema--Fails را از دست ندید ( همراه با گزارش )
DotaCinema_fails 23 (DotaBaz.com).flv
دوستان این ویدئو را از دست ندید چون خودم به شخصه وقتی این کلیپ را دیدم 15 دقیقه از ته دل خندیدم:smile9:
اصلا این سری DotaCinema--Fails را از دست ندید ( همراه با گزارش )
DotaCinema_fails 23 (DotaBaz.com).flv
عرفان من که از موقعی که Ep.21 رو گذاشتی رفتم دنبال بقیه ep ها همه رو دیدم امیدوارم اینم قشنگ باشه
به بقیه کسایی که که از اول ندیدم توصیه میکنم ببینن مخصوصا ep.16 رو
این یکی شاه کاره مخصوصا قسمت هیروی پروفیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینکی از 16 دارید ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا فردا لینکشا میزارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون Smoke Gank خیلی حال داد + اون صحنه Prophet که آخرش ترکیدم از خنده بیچاره هول شده بود
Tnx for share
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
همه این قسمتها تو Y.o.u.t.u.b.e
وجود داره که باید با V...P...N رفت
و اما میدونین واسه چی میگم ep 16باحاله؟
واسه اینکه fire blast-impale-lina ulti سر یک creep خالی میشه
متاسفانه با v . p .n هم نمیتونم وارد یوتیوب بشم .
این شماره هم خیلی باحال بود
مرسی خیلی با حال بود
برادر یه پیشنهاد بهتر نیست همه لینک تو یه پست بزاری بعد آپدیتش کنی این جوری خیلی راحت همه لینک در دست رس هستن پیدا کردنشون هم مشکل نیست
مرسی از پیشنهاد شما سعی میکنم یک صفحه ای به این صورت درست کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©