سلام به همه ی دوستای گلم!
ایشالا امروز اینقدر کباب خورده باشید که از بی تابی نتونید این پستو بخونید (عید قربان مبارک)
خب چون میخوام آموزش جامع باشه از پایه شروع میکنیم..!
فقط باید معنی این اصطلاح ها رو بدونیم تا بقیشو بفهمیم:
shell یعنی واحد پول گارنا که کلن رو با 300 تا شل درست میکنند
chek In یا Im Here Today مثل حضور غیاب میمونه یعنی هر کی که عضو کلن هست حتی لرد باید اونو بزنه
Like یعنی محبوب هر کس که از کلن شما خوشش بیاد میتونه کلن شما رو لایک کنه
Rank یعنی رتبه که هر کلن یه رتبه داره که با زدن chek in و Like کردن کلن بالا میره
Title یعنی لقب که دست لرد هستش که میتونه اونو در اختیار آدمین قرار بده تا به اعضای کلن لقب بدن (لقب رو هر چی دوست دارید میتونید بذارید)
Kick یعنی انداختن پلیری از کلن به بیرو که در جاهای دیگه گارنا هم استفاده میشه
Cw یا Clan War یعنی بازی کردن 2 تا کلن با هم که با Mode: -Cm برگزار میشه
Vault Points یعنی همون واحد پول با این تفاوت که ارزش این 12 برابر شل هست هر 1 شل = 12 پوینت که اینو تو بالا بردن ظرفیت کلن و تغییر نام کلن به کار میره!
1 . کلن یعنی تیم، قبیله ، گروه و .. که شما وقتی به اون کلن جوین میشید (وارد میشید) دیگه اعضای اون کلن هستید
2 . هر کلن رتبه بندی داره: لرد - Lord / آدمین - Admin / ممبر - Member
3 . کلن رو لرد با 300 تا شل میسازه
4 . هر کلن برای خودش یه قوانینی داره که اونو لرد تصویب میکنه
5 . وقتی وارد کلن شدید بالای اسمتون اسم کلن رو میذاره پایین اونم Title شما رو میذاره
6 . وقتی وارد کلن شدید به طور خودکار title شما رو Noob میشه بعد از اینکه تست دادید لرد تصمیم به عوض کردن تیتل شما رو داره!
خب تا اینجا شما با کلن آشنا شدید حالا میخوام کلن وار رو بهتون تعریف کنم:
1 . Cw یا Clan War یعنی بازی کردن 2 تا کلن با هم که با Mode: -Cm برگزار میشه
2 . بعضی از اصطلاحات تو کلن وار ها و دوتا بکار برده میشه که اگه شما تازه وارد باشید معنی اونو نمیدونید که من لینک برخی از دوستان که زحمت کشیدند و معني اصطلاحات دوتا رو آماده کردن میذارم تا اونو بخونید
3 . یکی از قوانین کلن وار آموزش کاشتن وارد هست که باید بدونید که من عکسشو بهتون Send میکنم
4 . یکی از کارهای مهمی که تو دوتا انجام میشه کریپ کشیدن هستش که وقتی شما 3ple dw -سه تایی به پایین میرید - یکی از هیرو های فارمر کریپ میکشه
خیلی خوب تا الان هر چی که رو گفتم بدونید کافیه اما اگه خواستید بیشتر بدونید یا سوالاتی تو ذهنتون اموده میتونید تو ایجا بذارید تا آنی بهتون جواب بدم
موفــــــــق باشــــــید