This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو گارنا کلن زیاد هست باید تو روم یا بعضی سایتا بگردی .
ضمنا این عکس هم با بوت هست زیاد به خودت نگیر ( ایتماتم اشتباهه ) تو کلن ازت ریپلی می خوان نه ss ! اگه دنباله گروهی تو همین گروه این سایت می تونی عضو شی .
شما اگه تا الان فقط با بوت (كامپيوتر) بازي كردي اول تو گارنا تو رومهاي معمولي بازي كن تا صحنه و لم بازي آنلاين دستت بياد چون يه زمين تا آسمون با بازي با بات فرق داره
بعدش شروع كن به درخواست دادن براي عضويت در كلنهاي مختلف
سلام مرسی از این که جواب دادین وای اگه در باره بوت می خواین بگین من از کد تغلب استفاده کردم در اشتباهین
بعد من میخوام 4 دوست باحال پیدا کنم تا هم باهاشون بازی کنم و هم تفریخ.
از شمام منونم که جواب دادین ولی این اکس بدون هیچ گونه تغلبی گرفه شده و خودم بازی کردم
اگه بخواین فیلم میزارم از اول بازی
ما که نگفتیم تقلب کردی گفتیم با بات همون ai بازی کردی این ملاک نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
spyman (11-11-2012)
دوست عزیز منظور از بوت این نیست که شما تقلب کردین.بت به پلیرهای هوشمندی گفته میشن که از طرف خود کامپیوتر کنترل میشن تا شما تنهایی بازی نکنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور من اینه که شما باید Mind Games رو تجربه کنید یعنی به صورت آنلاین با یه انسان بازی کنین تا با کامپیوتر
اینجوری روند بازی کلا تغییر میکنه و شما اون موقعست که تازه تجربه ی بازی آنلاین رو کسب میکنید.
spyman (11-11-2012)
من برنامه Garena دیشب دانلود کردم ولی آید که قبلا باهاش بازی میکردم بالا نمیاد و ایرور آیپی میده دلیلش چیه ؟
در سایت خودش بالا میاد garena.com ولی در نرم افزارش بالا نمیاد
سلام دوست عزيزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من براي سهولت در كار از گارنا پلاس استفاده كنيد چون واقعا گارنا ديگه از هم پاشيده شده...
spyman (11-11-2012)
سلام من نمیدونم گارنای پلاس کجا دانلود کنم میشه راهنمایی بفرمایید لطفا
از اینجا : Garena - Connecting world gamersThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (11-11-2012),spyman (11-12-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©