من که ازمپ 6.75 به بعد کلا از آیس فراگ نا امید شدم با اون تغییراتی که یهو داد بعید نیست سبک بازی رو هم عوض کنه
اما اگر اینکارو بخواد بکنه باید به فکر عواقبش هم باشه
چون خیلی شبیه wow هست و بیلیزارد هم ساکت نمیشینه .
من که ازمپ 6.75 به بعد کلا از آیس فراگ نا امید شدم با اون تغییراتی که یهو داد بعید نیست سبک بازی رو هم عوض کنه
اما اگر اینکارو بخواد بکنه باید به فکر عواقبش هم باشه
چون خیلی شبیه wow هست و بیلیزارد هم ساکت نمیشینه .
World Should Feel PAIN
MasterJoint (11-09-2012),Viper (11-09-2012)
شاید باورتون نشه ولی من تو این فکر بودم یه بازی سبک Rpg نه Mmorpg از دوتا بسازن
و طبق داستان هر هیرو یه راهی واسه به پایان رسوندن بازی باشه
Viper (11-10-2012)
البته اونایی که برنامه نویسی حرفه ای بلد هستن میتونن با یه کار هایی موتور بازی دوتا 2 رو تعریف کنن به یه برنامه ای اسمش یادم نیست هر چی تغییر میخوان میتونن انجام بدم
باز هم میگم کاملا تقلیبه کاملا فیک
راجع به پست قبلی بگم شما گیر دادی که من چی میگم؟ شما فعلا پی اصل موضوع باش تا فرعش
محمد جواد خودتو لو دادی معلوم شد سازنده ویدیو خوده تو هستیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (11-10-2012),IR|..invisible (11-10-2012),M.Lo4DinG (11-10-2012)
بحث الکی نکنین
اصلا نیازی به برنامه نویسی و مود ساختن واسه دوتا نیست.من حدسم اینه که از نرم افزارهsource film maker استفاده شده،چرا که تا وقتی استیم هست چه نیازی به لاگین شدن از داخل بازیه.
اما سوتی بزرگه این دوستان،وقتی این پلیر عزیز هیرو هارو انتخاب میکنه ،شراط جوی(موقعیت ابر ها ) فرق داره و این زمانی اتفاق می افته تو sfm مدل هیرو ها در زمان های مختلف لود کرده.
ما بقی کار رو هم بازی معمولیه و فقط زاویه دوربین تغییر کرده و سایر چیز ها مثل hp بار و مینی مپ هم افکت ساده ی تصویریه.البته این راهیه که اگه خود من میخواستم یه ریپلی fake درست کنم
استفاده میکردم اگه 1درصد fake نبود منو دعوا نکنین.
ویرایش توسط alirezaac : 11-10-2012 در ساعت 01:38 AM
MasterJoint (11-09-2012),WardeN (11-10-2012)
يه حسي بهم ميگه فيك نيست.
دوست عزیز اگه شما به همون سایه ابر ها تگاه کنی همه چی برات معلوم میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
alirezaac (11-10-2012),IR|..invisible (11-11-2012),Viper (11-10-2012)
معلومه فیک هس با این کار کلاس کار دوتا پایین می اد می ر..نه تو بازی مغز خر نخردن که این کارو کنن دوتا بخاطر سبک خودشه که مهبوبیت! داره نه درورنجر! کسی دوتا ار پی جی نمی خواد حالا این دایر تاید اینا یه چیزی برا تفریحن ولی این خیلی متفاوته!
اینم اثبات دروغ بودن MMORPG
IR|..invisible (11-11-2012),MasterJoint (11-11-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©