این سایت لیاقت نداره
این سایت لیاقت نداره
کم کم این آپدیت داره زجر میشه هر هفته یه آپدیت بدون هیرو همش شده گیم پلی نمی دونم این هیرو ندادن چه سودی داره
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
عزیزم الان دوتا 2 در حالت بتا قرار داره و مسلما باید باگ هاش فیکس شه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظر من کار درستی میکنن. اگه بازی فیکس شه بعد یه هیرو بیاد خیلی بهتر از اینه که هیروی جدید بیاد ولی بازی فیکس نباشه.
مثلا تو همین آپدیت هیروی Undying اسکیله Tomb Stone اش فیکس شده که خیلی خوبه. تا قبله آپدیت یه دونه می کاشت زامبیا میومدن تو بیس میکشتنت!
Amin-Wanted (12-06-2012),Karawana (12-07-2012),X_MR.morphiling_IR (12-06-2012)
درسته پس این جوری نباید تاریخ انتشار یه هیرو خبر بدن
اون بالا هم فقط من اعتراز نکردم
ولی جالب بود قبلا 3 تا هیرو با هم میدادن
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
کاملا باهات مخالف هستم. اصلا نیومدن هیرو ربطی به رفع باگ ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تاخیر همه اش برای اپدیت کریسمس هست من مپ کریسمس را دیدم دارند روی اون و مد جدید کار میکنند مگر نه که همیشه رفع باگ میکردند و هیرو هم اضافه میکردند اونم نه یکی بلکه 3تا 3تا اگه یادت باشه.
امیدوارم این مد جدید مثل DireTide بیمزه و الکی نباشه.
این هم نمونه عکس برای کریسمس:
واقعا این undy اسکیل 3ش باگ بود !
جالبه هیچکس هم نمیزنتش !
حالا 64 تا بیشتر نمیده البته اونم زیاده...
یکی دیگه اینکه Creep ها دیگه مثل قبل سیریش نیستن :دی
اصلا فردا این آپدیت رو ترجمه میکنم تا اگر گفتن چرا هیرو نیومده لااقل دلیلشو بدونن...
GL
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©