بچه ها فردا دنیا نابود میشه.....
هر چی ارزو دارین بکنین الان دقیقا دو روز مونده تا پایان دنیا...
ارزوهاتون رو بنویسید لطفا
بچه ها فردا دنیا نابود میشه.....
هر چی ارزو دارین بکنین الان دقیقا دو روز مونده تا پایان دنیا...
ارزوهاتون رو بنویسید لطفا
دیدی که هیچی نشد هر روز مثل امروز بود صبح ساعت 5 بیدار شدم و مثل روزهای دیگه سیستمو روشن کردم و کارهای روزمره مو انجام دادن خوشحالم که خِِِـــــــــیط شدین
GARENA ID :MASTER.shadow70
Yahoo ID:mashmashalah78@yahoo.com
یک ماجرای جالب بگم بخندید.
این رو از زبون یک راننده تاکسی تو شهرمون میگم : والا میگفت یک روز ما نشسته بودیم تو تاکسی منتظر مسافر بودیم که دیدم یک مسافری صدا میزنه آقای راننده صندوق عقب رو باز کن ! گفتم برا چی؟ میگه باز کن ! بار همراهم دارم...خلاصه در رو اهرمش رو کشیده و باز کرده بعد بازم مسافره میگه حاجی بیا کمک خیلی سنگینه !
اینم میره کمک اونوقت چی میبینه؟ میبینه طرف یک گونی ذغال خریده !!!! میگه برای چی این همه ذغال خریدی؟ قهوه خونه داری؟ میگه نه بابا قهوه خونم کجا بود...مگه نشنیدی چند روز دیگه خورشید جلوشو میگیرن هوا سرد میشه منم اینو برا اون خریم که یخ نزنیم ! :smile9:
این رو همین دیروز برام تعریف کرد تو ماشین یعنی برا همه و واقعا هم خندیدیم به ساده لوحی اون طرف...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (12-21-2012),IR|..invisible (12-21-2012),majids (12-22-2012),Viper (12-22-2012)
عین همین اتفاق تو اردبیل هم افتاد البته یکم فرق میکنه:
تو بازار اینجا شمع تموم شده همه رفتن شمع خریدن
تو رو خدا میبینی عاقبت کارمونو؟؟؟
Ajax (12-21-2012),FCB (12-21-2012),IR|..invisible (12-21-2012)
منم شارژ نتم تموم شد رفتم شارژش کردم!
اینجا آقا طرفای 7 شب یه رعد و برق زد 5 دقیقه داشت صدا میداد :d
نزدیک بود شلوارمو خیس کنم از ترس :d
FCB (12-22-2012)
از تو انتظار نداشتم پوریا واقعاً که!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من اینجا بارون میاد اینقدر زیاد هست که دانشگاه و ادارات باهاش تعطیل میشن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه شب همین طوری رعد و برق زده بود تو 3 ساعت به اندازه ی 50% میانگین بارش سالانه ی کل کشور اینجا بارون اومد!
پیکان تا شیشه زیر آب بود! گفتم شاید باز اونطوری شه :d
MrYeralma (12-23-2012)
الان دنیا تموم شده ؟
اگر شده بگین میخوام بین بهشت و جهنم cm بزارم
برای جلوگیری از اسپم های بیشتر و اینکه تاپیک منحصر به دوره زمانی خاصی بوده است لذا تاپیک قفل میشود.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
IR|..invisible (12-23-2012),MrYeralma (12-23-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©