من یک مشکل اساسی با هیروی Rubick دارم
وقتی 6 میکنم اون اسپلی که دزدیدم hotkey نداره اگر دقت کرده باشید توی دوتا 1 هر اسپلی که میدزدی HOtkeysh مشخصه
کسی راهی بلده ؟
من یک مشکل اساسی با هیروی Rubick دارم
وقتی 6 میکنم اون اسپلی که دزدیدم hotkey نداره اگر دقت کرده باشید توی دوتا 1 هر اسپلی که میدزدی HOtkeysh مشخصه
کسی راهی بلده ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر تنظیمات رو دست نزده باشی به صورت پیشفرض hotkey ها مشخصه Q W E D F R
azizam hot key haye rubick
Z X . Q hastesh
+
oon spellhaei ke midozdi
maslan age 6e crystalo bedozdi hot key F hastesh
harfe man ineke spellhaei ke midozdam aslan hot key nadare , tanha rahi ke daram pish farz 1 kelido bezaram maslan har spelli midozdam hotkeyesh beshe E
kasi hast moshkele mano dashte bashe ?
هات كيه سپلي كه ميگيري به صورت پيش فرض D هستش. همون قسمت خالي اول از سمت چپ كنار بقيه سپل هاش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي اگه هات كي نداره. برو از تنظيمات بازي قسمت سپل ها هر هات كي كه مي خواي انتخاب كن براش.
Dota2 مثل ١ نيس كه سپلي كه مي دزدي با همون هات كي اصلي بياد برات. هرچي بدزدي ميره رو سلات خاليه چپي.
valve باید یک فکری بکنه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا؟ این هیرو که همه چیش ok هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هاتکی های من که مشکل ندارن اون لول هم که میدزدم برای خودم گزاشتم F یعنی W E R C 4 تا اسکیل اصلی F G اسکیل 5 و 6 که این اسپل که میدزدی میشه 5
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©