اونم با این همه نوب تو بازی بعد از Trax دومین هیرو محبوب میشه و سر پیک کردنش دعوا میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما خوراک این هیرو Nyx هست خیلی جلوش اذیته
اونم با این همه نوب تو بازی بعد از Trax دومین هیرو محبوب میشه و سر پیک کردنش دعوا میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما خوراک این هیرو Nyx هست خیلی جلوش اذیته
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mamad Warlord (04-07-2013)
سمت راستش abadon
هس !
اینم Legion که فقط افکته
ویرایش توسط Mr.Legendary : 04-22-2013 در ساعت 11:15 PM
این titan چیه ؟ خیلی زشته دلقک درست کردن فقط دماغش قرمز نیست
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
Mostafa91 (04-23-2013)
به نظر من جدیدا میان قیافه اصلی هیرو ها رو زشت درست میکنند که بعدش مردم مجبور بشن از Store براش آیتم بخرن تا خوب بشه !
Viper (04-23-2013)
قیافه رو نه خوب درست می کنن ولی وسایل لباسا رو یه چیز ساده می زارن در مورد اسکایراس میج کاملا مشخصه! تایتانم تایتانه دیگه باید این شکلی باشه برد پیت نیس که! قیافه هیرو به داستان شخصیت بستگی داره من که با تایتان خیلی حال کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بچه ها چرا فکر میکنید الان Chiftain زشته ؟
به نظر من واقعا ابهت داره , به خصوص اون حلقه تو دماغش که نشون میده یک taurene اصیله
اگر به این عکس که مربوط به طرحهای اولیه Elder هست دقت کنید میبینید که طرحهای مختلفی برای این هیرو وجود داشته و از بین اونها این مدل انتخاب شده پس حتما خوب بوده که انتخابش کردن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©