تصویر زیر در هنگام یک بازی در Dota 2 Test لو رفته هست که ظاهرا نماینگر آلیتمیت هیروی Elder Titan است
اینم عکس :
تصویر زیر در هنگام یک بازی در Dota 2 Test لو رفته هست که ظاهرا نماینگر آلیتمیت هیروی Elder Titan است
اینم عکس :
World Should Feel PAIN
ATER (03-14-2013),FCB (03-14-2013),MasterJoint (03-14-2013),Milad._.R (03-14-2013),sol2en (04-03-2013)
Elder Titan has coming ...
Omg که میگن اینجاس !
اگر این آلتیمیت این هیرو باشه پس واقعا خیلی زیبا خواهد بود منم که حساس
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (03-14-2013)
این عکس واقعی هست اما متعلق به Lina هست که ایتم Head New که رانک Arcary هست رو Use کرده
اگه دقت کنید این یه بازی Public هست که تیم Radiant هم TAg داره
دوست عزیز شماسخت در اشتباهید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر دقت کردی باشید یکی را یونیت های جنگل باگ شده و بای سرش Elder Titan نوشته (همان Chiften).
در ضمن اگر دقت کرده باشد بازی با Bot هست چون جلوی اسم تمام هیرو ها Bot داره.
باز هم اگه دقت کرده باشد بالا پهلوی عکس هیرو ها با رنگ قرمز نوشته Test Build این یعنی این بازی در Dota 2 test انجام شده.
خواهشن اگر اطلاعات کامل ندارید به بقیه اطلاعات غلط ندهید.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من اطلاعات غلط نمیدم
من نگفتم این بازیه تیمی هست گفتم این Tag تیم هست
دوم اینکنه باز من نگفتم اینا ادم معمولی هستن درسته که Bot هستن
باز من نگفتم این دوتا 2 تست نیست !
هنوزم سره حرفم راجعب هیروی Lina هستم
اخه دویت عزیز عکسرا نگاه کن اصلا lina توی بازی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسم elder titan چی اونم اسم lina هست؟؟!!
akpro (03-14-2013)
تفاوت فوق العاده فاحشی بین اسکیل یک لینا با این عکس هست اینم مدرک :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
World Should Feel PAIN
Sharingan (03-14-2013)
افکت به کنار آخه مگه 1 لینا میتونه اون همه مسافت رو بره !!
این تاپیک سوال و جواب مسابقات رو چرا بستید حالا اگر کسی سوالی داره کجا بگه خب ( ببخشید اینجا گفتم )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©