سلام دوستان،
من یکسری اکانت ، گیفت و کی ارجینال بازی های مختلف دارم ،
با قیمت خیلی ارزون میفروشم ، معمولا هم بیش از حد زیر قیمت دلار هست !
Steam Accounts :
اول اینکه همه ی اکانت ها همراه یه دوتا 2 میان ! حالا دست خودتونه فعالش کنین یا نه.
در رابطه با اکانت ها ، اکانت 2 و 3 که کاملا واسه خودمه پس 100% تضمینی میتونم بهتون بدماکانت 1 :
Portal 1
قیمت استیم : 10$
قیمت فروش من : 8 هزار تومان
اکانت 2 :
The Last Remnant
قیمت استیم : 15 یورو
قیمت فروش من : 15 هزار تومان
اکانت 3 :
Dead Island + Metro 2033
قیمت استیم : 15$ + $20
قیمت فروش من : 30 هزار تومان
اکانت 1 هم از یکی خریدم ، ولی هم پس هم ایملش هم سوال امنیتیش مال خودمه .
Steam Redeemable CD Keys :
(توضیح : این گیفت/سی دی کی ها تو اکانت استیم شما اکدیو میشه و تا ابد این نسخه از بازی برای شماست و هر جا که باشید با داشتن یوزر و پس اکانتتون میتونید از بازی و جدید ترین ابدیت ها و باگ فیکس هاش که هفتگی میاد استفاده کنید و صد البته از امکانات مالتی پلبر و کو کوپریت )
3 تا بازی اوجینال دیگه هم دارم از گیمرز گیت خریدم و درست مثل استیم کار میکنه ، توش یه اکانت میسازید . بعد میتونید بازی که براتون فرستادم اکتیو کنید و میتونید دانلود و بازی کنید .Metro 2033
قیمت استیم : 15$
قیمت فروش من : 20 هزار تومن
King Arthur Complete Collection
نوع : RPG
شامل : King Arthur 1 + King Arthur 2 + 2x DLC
قیمت : 50 یورو
قیمت فروش من : 35 هزار تومن
Dota 2
اینو دیگه میدونین دیگه
قیمت فروش من : والا من کلی کی دارم ... 5 هزار میدم
اگه یچیز دیگه هم خریدین یکی ازین کی ها جایزه همراش میدم !
The Binding of Issac
نوع: randomly generated action RPG shooter
یعنی هیچ مرحله ایش شبی نیست ! هر چند بار هم از اول بازیش کنین فرق میکنه مرحله هاش ، هیولا هاش ، ایتم هاش و ... حتا بر اساس عملکردتون پایانشم چندین حالته
قیمت : 5 یورو
قیمت فروش من : 7 هزار
Arma 3 Alpha Lite ( این بازی در مرحله ی الفا میباشه و پی در پی ابدیت های جدید داره )
قیمت فروش من : 10 هزار
Rift ( این بازی هر ماه 10$ پولشه ! این کد من فقط خود بازی و 1 ماه اشتراک رو شامل میشه )
قیمت : 10 یورو
قیمت فروش من : 15 هزار
Loadout
نوع : Multiplayer Online First Person Shooter
هر بازی میتونه از 2 تا 10 نفر باشه ، 2 تا سرور امریکا و اروپا داره ، خیلی راحت میتونی بینشون جابجا شین بدون بستن یا دوباره باز کردن چیزی ، و من خودم با سازندش صحبت کردم میگفت من مخالف Pay to Win هستم و فقط با داشتن این کد الان میتونید تمام وسایل موجد در مارکت بازی رو بخرید ، در اخر هر بازی که معمولا 10-15 دقیقه هست یه قرعه کشی هست که میتونید پول یازی رو ببرید و ضرورتی برای پرداخت پول واقعی و خرید ایتم ندادید !
از امکانات جالب این بازی هم میشه به ساخت کاملا دستی اسلحه گفت که کاملا دست خودتونه ، میتونین از بهترین تا بدترین رو بسازین و تستشم قبل از تایید ساخت کاملا مجانیه ! و جالبی دیگه ی بازی رقص های مشهور مثل Oppa Gangstyle PSY هست که فکنم همه دیگه بشناسینش
قیمت فروش من : 10 هزار
GamersGate - Buy and download games for PC now
Guilty Gear Isuka
Street Racing Syndicate
Gun Metal
هرکدوم 7 هزار .
و حالا راجب اکانت خودم :
اکانت من بالای 150$ ارزش داره ،
و 100% نمی خوام بفروشمش ، ولی حاظرم به صورت اشتراکی با قیمت خیلی پایین به تعدادی محدود بفروشم ، این افراد میتونن بروز ترین روژن بازی هارو از استیم اپدیت کنن و بازی کنن ، و بیشتر بازی ها هم که به صورت انلاین هست استفاده کنن ، علاوه بر این بازی هایی که در زیر نام میبرم ، هر از چند گاهی بازی های جدید هم بهش اضافه میکنم و اینطوری همیشه بازی جدیدی دارین مثلا به احتمال زیاد فردا بازی : Red Faction Armageddon 20$ رو میخرم و به اکانتم اضافه میکنم.
بازی هام :
Arma 3 Alpha Lite
Dota 2
Loadout
Metro 2033
Serious Sam 3 : BFE 40€
Shank 2 10€
SpellForce 50€
Transcripted
XIII Cuntry Gold Edition 50$
Sleeping dogs هم قرار بود بگیرم که نامرد فروشنده پولم رو گرفت بازی رو نداد
Shank و Serious Sam 3 هم مالتی پلیر دارن ، هم با دسته میشه بازی کرد ، هم کو کوپریت یعنی مراحل معمولی بازی رو با چند نفر دیگه گروهی بازی کنید .
با درنظر گرفتن قیمت دلار و یورو که حتی از دلارم بیشتره ارزش این اکانت خیلی زیاده ، به علاوه اینکه هر چند وقت بازی جدید و روز هم بهش اضافه مبکنم،
پس 50 هزار تومن واسه اشتراکی استفاده کردن از این اکانت .
من خودم سرم شلوغه اصلا وقت بازی ندارم ، فقط هر از چند گاهی بازی میکنم ،