عزیز دل برادر من که عوضش کردم شما نمیخواد منو نصیحت کنی کلا با افراد نوب سگ حرف نزن دیگه من نوبم دیگه کاریش نمیشه کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز دل برادر من که عوضش کردم شما نمیخواد منو نصیحت کنی کلا با افراد نوب سگ حرف نزن دیگه من نوبم دیگه کاریش نمیشه کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
حالا یه سوال
اگه روبیک التیمیت void رو بزنه رو خودش void فریز میشه؟؟؟
نوشته نمیشه تو التیمیتش ولی جلوی چشم خودم دو هفته پیش تو یه بازی فریز شد
مسلما باگ نبوده چون توی انیمیشن dota 2 reporter هم متوقف شد
پس به اون چیزی که میبینی اعتماد کن ن اون چیزی که باید بشه
ضمن اینکه من که گاید نذاشتم حالا 7-8 ثانیه چه فرقی داره درسته 7 ثانیس ولی چون 8 بار دمیج میزنه من فک کردم 8 ثانیس خواستم توجیح کنم از همه عذر میخوام
شرمنده
Audrey Hepburn
شما یا یک بازیه دیگرو بازی میکنید یا اینه که میگید جز ترول نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Void توی هر Chrono ای که زده بشه فریز نمیشه اما rubik اگه این اسپل رو بدزده توی اونی که خودش استفاده کرده میتونه مثل Void حرکت کنه پس چه void بزنه چه rubik در هر صورت Void فریز نمیشه.من بارها هم دیدم تو مسابقات هم تو بازی.اگه ویدئویی دارید خوشحال میشم ببینم.
7 یا 8 چه فرقی میکنه!!!خوب اینطوریه پس \PA هم بجای 4.5 برابر 5.5 برابر کریت میزنه چه فرقی میکنه!!!من اصلا نمیدونم میگید چیو اصلاح کردم!دوست عزیز برو تو بازی پیک کن هیرو روبعد نوشته زیر اسپل اولشو بخون نوشته دقیق بعد از 1 ثانیه این باف روی حریف شروع به دمیج زده میکنه برای 7 بار بعد در این مدت حریف اگه حریف اسپلی استفاده کنه 4 ثانیه بهش اضافه میشه که این تا بینهایت میتونه استک بشه!تمام
پ.ن:موردی برای بحث نمونده توی این تاپیک پس پستی هم دیگه داده نخواهد شد
گفتم که نوبم بامن بحث نکن دیگه این بحثا چیه؟؟ من اصلن بازی بلد نیستم که شما expert من اشتباه کردم عذر خواهی کردم کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Audrey Hepburn
داش اینی که شما میگی یادمه واسه دوتا 1 بود ، فکر نکنم واسه دوتا 2 هم همینطور باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای Void رو میگی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی Dota2 همینطوریه.خودتون تو بازی برید تست کنید
اینم توضیحش:
Faceless Void is immune to Rubick's Chronosphere and can freely act inside it, but does not gain the movement speed boost and other units under his control are not immune. Rubick and units under his control do not become immune to Faceless Void's Chronospheres while having Chronosphere stolen and only gain the movement speed boost in his own Chronosphere
من که هم دیدم فریز شده هم نشده
شایدم باگ بوده
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©