پس کو دوستان؟!! هنوز برای من هیچ آپدیتی نیومده!!!
پس کو دوستان؟!! هنوز برای من هیچ آپدیتی نیومده!!!
هیمن الآن هم یک آپدیت 11 مگابایتی داره انجام میشه
اینم بگم که وافعا هیروی Sky در بازی گوشت هست و کشتنش خیلی راحت هست و من فکر کنم اصلا نیازی به این هیرو نبود...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه بازی الن با اسکای کردم جلوم پوگنا بود من فول هلس وسط در گیری الت می کردم با وارد پوگنا می مردم! کلا یه اسکیل می زدم نصف هیلم رفته بود حد اقل! نمی دونم بگه یا نه ینی وارد پوگنا انقدر باید دیمیج بزنه!
درست میگی مخصوصا هیرو Nyx به راحتی میکششThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله کشتنش خیلی راحته
ولی اگه عقب باشه خوب اذیت میکنه و آلتیمیتش واقعا رو اعصابه
دوست داشتم هیروهای دیگه مثل بمبر یا کماندر یا ....بیاد . دوستان جریان چیه رو بعضی سرور ها اپدیت نمیشه ؟ شما رو کدوم سرور اپ کردین ؟
چه خفره اینفا
ویرایش توسط shahin1132 : 04-20-2013 در ساعت 11:37 AM
.................................................. .........
یادمه Sky تی تاپ صدا میکردیم
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
من که تا بحال ندیدم کسی با این هیرو درست بازی کنه سعید جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم هم که ازش خوشم نمیاد اما دیشب جلوش Nyx رفتم یک 2 میکردم پرپر میشد :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
جدیدا تو نت سرچ میکردم که چیزای جلبی پیدا کردم رابطه ی جالبی بین هیروهای omni و od و veng با sky هست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©