آره خب io خیلی خیلی قوی تر هست تا اسلاک توی late game .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مومن آیس فراگ این جمله رو ببینه سکته میکنه
آره خب io خیلی خیلی قوی تر هست تا اسلاک توی late game .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مومن آیس فراگ این جمله رو ببینه سکته میکنه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دقیقا چرا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به شخصه توی هر بازی پابلیک دعا میکنم تیم ما اسلارک پیک نده!
توی تورنومنت ها هم میبینی چهقد کم پیک میشه!
slark یکی از بهترین کری هاست هیچ شکی توش نیست همه میدونن. کسی هست اینجا فک کنه اسلارک یکی از بدترین کری هایه دوتا2؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا من میخوام از یه ایدی ایتم رو انتقال بدم به یه ایدی دیگم ولی ترید نمیشه نمیدونم چی کار کنم؟
قوانین جدید استیم به شما اجازه نمیده همون موقع انجام بدین میتونید از گیفت هم استفاده کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوالتون هم جاش اینجا نیست ، محبت کنید در تاپیک مخصوص خودش بپرسید با تشکر از همکاری شما
اسلارک که پیک میشه پدر تیم حریف رو درمیاره و خدا خدا میکنی با شدوبلید نیاد رو سرتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا بازی جلوش عذابه
چون نمیمیره
حرف شما 2 ساعت هوا خوردی داشت
brb :d
Apdentist (06-14-2016)
وقتی پیک اول اسلارکه هیچکی حاضر نیست لایف استیلر واسه کری یا تیمبر واسه آفلین پیک بده ساپورت aa پیک بده همین میشه که فک میکنی اسلارک چهقد باگه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا همون اول که گفتید اسلارک یکی از ضعیف ترین کری هاست من باید متوجه درک شما از کری میشدم و جواب نمیدادم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hero Meta Statistics - Pick and Win Rates, This Month, Ranked MMR, Any Faction, All Lanes, All Regions, All Skill Brackets, All Rating Brackets - DOTABUFF - Dota 2 Stats
بیشترین پیک هارو تو 2k-3k و 4k-5k اسلارک داره + تو 5k هم پیک های زیادی داره اگه بد ترین بود اینقد پیک نمیشد
آقا این فونیکس هم بد باگ شده ها ( توی رول خودش یعنی ساپورت کردن ) لامصب با اقانیم یه یولتی میزنه رو یارش صاف میکنه حریفو . توی یه بازی خودم رندوم فونیکس گرفتم دهنم صاف شد تو فرست گیم ولی توی لیت گیم واقعا خودشو خوب نشون میده کلا دیگه با هر هیرویی میتونه مچ شه فکر کنید این هیرو و ابادون با هم توی یه بازی باشن کلا هیروی باگی داره میشه ( به خطر یولتیش اگر تیمش کمکش کنه راحت میزنه یولتیشو روی کری تیم و نتجیه ی بازی بر میگرده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©