با اینکه بازی آنلاین بود و داشت انجام می شد برای من در قسمت تورنمت نشون داده نمیشد و میگفت که بازی تموم شده . از طریق friend هام که watch میزدم هم این ارور رو میداد .
با این وضعیت اصلا نمیشه مسابقات رو زنده تماشا کرد .
با اینکه بازی آنلاین بود و داشت انجام می شد برای من در قسمت تورنمت نشون داده نمیشد و میگفت که بازی تموم شده . از طریق friend هام که watch میزدم هم این ارور رو میداد .
با این وضعیت اصلا نمیشه مسابقات رو زنده تماشا کرد .
من 2تاشو دیدم.ولی لگ داشتم!
کاشکی نت درست بود .
ویرایش توسط javgir : 05-13-2013 در ساعت 07:48 PM
با این نت اصلا نمیشه watch کرد
ویرایش توسط Nightmare : 05-13-2013 در ساعت 09:31 PM
اگه راهی هست بعدا این مسابقات رو ببینیم بگید لطفا
من که به هیچ عنوان نمیتونم نگاه کنم
به طور کامل عکس ...
این نت پدر مارو در آورد
لینک مسابقه سوم AL VS ROX
http://replay132.valve.net/570/19474...199676.dem.bz2
احتمالا این بازی ها رو در youtube بذارن ولی یکم حجمش زیاد میشه اگه گذاشتن حتما تو سایت قرار میدم
ریپلی یا یوتیوب حال نمیده اصلش بازیه انلاینه .
من یکیشو نگاه کردم اینقدر لگ بود که وقتی یکی میمرد بعد دوباره لگ برطرف میشد میدیدم اون زندست و تیو گنگه !
Game 1 بین DD و Empire چند دقیقه پیش تموم شد. Empire به شدت داره افتضاح عمل می کنه توی این سری مسابقات. بازی Blowyourbrains شرم آور بود. امیدوارم توی Game 2 به خودشون بیان.
همچنین من تمامی بازی های TI3 رو دارم از GDStudio می بینم. البته Streamـه TobiWan هم هست.
http://www.twitch.tv/thegdstudio/popout
ویرایش:
Game 2 هم برای Empire مذخرف بود. Draftـه خیلی عجیبی هم داشتن. Empire بازیکنانی با پتانسیل خوب داره ولی به هیچ وجه اینجوری به جایی نمیرسه.
ویرایش توسط Helpax : 05-13-2013 در ساعت 11:10 PM
West Qualifier - The International - Dota 2 Championships این جا هم اطلاعات عالیی داره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام
از بین همه بازیها من فقط تونستم ساعت حدود دونیم سه بازی alوdd رو کهdd بدجور باختو زنده بدون هیچگونه لگی از استیم ببینم
جالب اینه جمله ...f...valve خیلی پر کاربرد بود و خیلیا از اینکه نمی تونستن انلاین بازیها رو ببینن گله داشتن
مثله اینکه علاو بر مشکل ما ایرانیا ولو هم نتونسته درست وحسابی از پس پخش مسابقات بر بیاد
نکته دیگه اینکه ایتم دراپ هم خیلی پایینه
ویرایش توسط dante : 05-14-2013 در ساعت 08:53 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©