آقا تو رو خدا جون هرکی دوست دارین لینک ریپلی ها رو بزارید ملت دانلود کنن ببینن خیلیا مثل خودم حتی دانلود هم نمیتونن بکنن!!
فک میکنم الان این کار مهمترین کار ممکن باشه! دولت که به فکرما نیست لااقل خودمون به فکر خودمون باشیم
آقا تو رو خدا جون هرکی دوست دارین لینک ریپلی ها رو بزارید ملت دانلود کنن ببینن خیلیا مثل خودم حتی دانلود هم نمیتونن بکنن!!
فک میکنم الان این کار مهمترین کار ممکن باشه! دولت که به فکرما نیست لااقل خودمون به فکر خودمون باشیم
ویرایش توسط Deuce : 05-14-2013 در ساعت 09:48 AM
همونطور که دیروز گفتم تیم .DD بعد از جذب 2 بازیکن خوب از تیم Empire در این 2-3 هفته اخیر نتایج خوبی اورده بود ، حالا به عنوان اولین تیم از این گروه سخت صعود میکنه و 1 شگفتی خلق میکنه!
حالا تیم aL باید با برنده بازی Rox.Kis و Empire بازی کنه تکلیف دومین تیم صعود کننده روشن بشه!
ویرایش توسط Blueshark : 05-14-2013 در ساعت 10:24 AM
Milad._.R (05-14-2013)
از DD انتظار نداشتم به این خوبی بازی کنه .
اما مهم اینه که حریف های اصلیش در گروه 2 تیمهای Mouz و EG هستن .
کسی میدونه این smeevil internashnal هر چند تا بازی ببینم effect می گیره ؟
چنتا بازی ببینیم مهم نیست مهم اینکه من هرچی بازی میبینم بهش اضاف نمیشه!!
یکی رو میشناسم الان کانتر smeevil ش شده بالای 100!!!!!!چطوریشو دیگه نمیدونم!!!
ماله منم 27 شد یه بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بخاطر نت هست که هی دی سی میشه وصل میشه .
قراره واسه smeevil ، mount بیاد؟!اگه کسی اطلاع دقیق داره میشه یه توضیح بده!
راستی جریان این smeevil های رنگ دیگه چیه مثلا آبی یا قرمزش!
مونت که با توجه به رسیدن به goal 2 در فروش کتاب حتما اضافه میشه اما فعلا valve در حال طراحی اون هست .
چند نمونه از طرحها:
یه سوال
تو بازی های مقدماتی هم ایتم میدن؟ یا فقط تو خود ti3؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دیگر تیم صعود کننده از گروه A قسمت غرب تیم Rox.Kis هست که با پیک کردن هیرو های عجیب و ارائه بازی های خوب توانست 2 تیم دیگه رو با نتایج مشابه 2-0 شکست بده !
اینم جدول این گروه!
تیم Empire هم با ارائه بازی های ضعیف ، بدون بردن حتی 1 بازی از 4 بازی خودش بسیار بد نشون داد و Loda که در روز اول گفته بود ، این تیم به عنوان تیم اول صعود میکنه رو شرمنده کرد!
حال باید ببینیم که LightOfHeaven در این تیم می ماند یا نه؟!
ویرایش توسط Blueshark : 05-15-2013 در ساعت 12:26 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©