اینارو تو بازی دراپ میکنه یا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینارو تو بازی دراپ میکنه یا ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
@Ater:
در همین مرحله هم آیتم دراپ میشه اما با توجه به تعداد بالای بازدیدکننده ها احتمال بردن آیتم کمه.
@apro:
این مونتها برای صاحبان آیتم Compendium اضافه میشه
نتیجه :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از الآن هم میگم احتمال شکست EG توسط mouz زیاد هست بنا به برخی دلایل که توضیحش یکم سخته اما معقولانست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بچه ها اگر این book رو باز کنم ایا بین من و اون کسی که باز نکرده به جز شانس آیتم دراپ شدن که واسه من بیشتر میشه ( چون باز کردم ) و Courier & BB تفاوتی داره تا 2 ماه دیگه که بازیهای اصلی شروع میشه ؟
میخوام بدونم فرق اونی که میخره باز نمیکنه با اونی که باز میکنه در چیه
ایا آپدیت های Valve رو Book های باز و بسته فرق داره ؟
درود،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا اونجایی که من میدونم اونایی که همون اول اومدن آیتم یوز کردن آیتمو BB داده بهشون به من که بعد آپدیت باز کردم فقط Smeevil داد.
پس باید هرچی زودتر یوز کنی به نفعت باشه !
تا زمانی که باز نکردی هم چیزی نمیده .
ویرایش توسط HiDDeN : 05-15-2013 در ساعت 06:15 PM
نه ! هر کس استفاده کنه همه چیز رو بهش میده ( مگر اینکه توی اون روز اول که bb اومد باشه که bb رو هنگام خریدن جدا میداد و با استفاده از اون نمیداد)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از شاپ نخریدم اطلاع دقیق نداشتم .
وقتی ترید کردم فکر کردم همرو میده با طرف بحث نکردم
ممنون.
از شاپ بگیری یا ترید فرقی نداره
اون که باز شدش رو نداده به شما : دی
میدونم،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل اینجاست که من bb نگرفتم وقتی Book, رو Use کردم !
داخل پرانتز گفتم ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک روز BB رو در کنار Book بلافاصله بعد از خرید میداد ، و احتمالا اون کسی که ازش گرفتی اون رو برداشته برا خودش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©