یعنی اگه من بخوام لوله پنتم بره بالا باید 2 تا از na'vi پنب بگیرم بکنمش یکی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اگه من بخوام لوله پنتم بره بالا باید 2 تا از na'vi پنب بگیرم بکنمش یکی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------
اگر کسی هم pennant بخواد بخره میتونم براش به قیمت 5 هزار تومان تهیه کنم برای سفارش هم کافیست آیدی استیم بنده را اد کنید.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من که الان
NaVi Pennant
Level: 6
Games Viewed: 27
دارم بعد برم باهاش بازی تماشا کنیم ببینیم چی میشه .
فقط اگر از بازی این تیم به صورت دقیق خبردار بشم خوبه
اونوقت برای نگاه کردن بازی تیم باید compenduim داشت دیگه ؟ چه دنگ و فنگ داره
نه دوست عزیز ربطی نداره ، pennant فقط نماد طرفداری اون تیم هستش و اگر بخواد ایتمی برای تماشاگر دراپ شه pennant این امتیاز رو به شما میده که شما هم جزء لیست باشید و ممکنه به صورت رندم به شما ایتم بده . توی مسابقات Ti که تماشا کردن مجانی هستش شما فقط pennant تیم مورد نظر ور نیاز دارید اما بازی های مثل الان نیاز به Ticket هم داریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد این ست جدید روبیک چی ؟ میشه باهاش star ladder رو دید ؟ هر کدوم از آیتم ها رو داشته باشی یا فقط یکی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببین دوست عزیز ست ربطی به نگاه کردن نداره . شرکتی که تیکت استار رو زده روش یه دونه ست هم زده مثل تیک Radicall که courier میزنه ، شما به خود تیکت نیاز دارید نه ستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بگذارید تجربه خودم رو بنویسم ،
من یک تورنمنت پس گرفتم برای Netolic Pro ،
پنانت لول 20 Mousesports رو هم Use کردم و 8 تا آیتم برام دراپ شد ،
لول پنانت تاثیر مستقیم روی آیتم دراپ داره .
FCB (09-17-2013)
اون موقع که تو خرداد نت همه داغون بود کسی نمیتونست بازی ببینه اون پننت برای من آیتم دراپ کرد :d منظور اینکه پننت توپیه به صاحبش منفعت میرسونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان دیگه بائس رفت تو کار dk...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لول اپ کردن pennant هیچ ربطی به دارپ ایتم نداره دوستان عزیز ، توی وب و توضیحات خود سایت دوتا ویکی هم نوشته
بنده با لول 1 ، 2 ایتم دراپ داشتم ولی دوستم که لول 42 داره هیچی دراپ نداشته
کاملا شانسی هستش ، پس شما با لول 1 هم میتونید دارپ داشته باشید در صورتی که شانس بهتون رو کنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©