به یک نتیجه رسیدم به محمد هم گفتم میخوام یک led 30 به بالا بگیرم بجا مانیتور
به یک نتیجه رسیدم به محمد هم گفتم میخوام یک led 30 به بالا بگیرم بجا مانیتور
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
نمیشد سانسور 4 5 تاشو پاک کردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خو کارمه همیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد از من بیشتر ؟ خوبه خودت قبل تمیزکاری دیدی چی بود هفته پیش آیکن تکونی کردم باز اینا موندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک عکس از دسکتاپ شما
یک عکس از دسکتاپ شما
Sharingan (05-16-2013)
تو که windows 8 داشتی پس اون رو چی کردی؟ ناگفته نماند حسین بیشترش عکس هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون مانیتور هم ما رو ... کردی باهاش یا نمیری نمیبینی یا وقتی میری 12 میلیون مانیتور قیمت میکنی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
هنوزم همون ویندوز هست دیروز آپدیت کردمش ، ! باید یه باز عکس از وضعیت هاردم هم بدم که کف کنی اون مانیتور هم بیخیال شدم تو اتاق جا نمیشد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (05-16-2013)
توی اون دسکتاپ به اون شلوغی چیزی هم پیدا میکنی !!
چرا مانگا رو دانلود میکنی آنلاین ببین دیگه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MasteR (05-16-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©