امروز داشت تو رادیو میگفت:وزیر ارتباطات از افزایش 300% اینترنت در سال جاری خبر داد.
امروز داشت تو رادیو میگفت:وزیر ارتباطات از افزایش 300% اینترنت در سال جاری خبر داد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگه این سیستم برای بازی ها هم عملی شه که بیشتر میگن میشه 100% پینگ ها عالی میشه .
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
این جواب دادنه این ارگان ها تو حلقم اگه مشکلی نداره
جواباشونو کپی پیست میکنن)
برو خدا رو شکر کن جواب رو دادن،
برای من بعد 3 هفته درخواست رفع فیلتر یه سایت نوشن از امر به معروف و نهی از منکر شما ممنونیم
دوستان به نظرم هم اندیشی هیچ وقت جواب نمیده ! مناسبت های خاص که میشه برا خودشون پاشونو میزارن به قوله معروف روی سیم اینترنت ها .
مثل امروز که میخوایم بازی کنیم اما به سرور وصل نمیشه
جالب اینه یه سری شرکت ها اینجور شدن !
دوستان با توجه به خبری که دارم
اینترنت ایران به شدت و سریع رو به پیشرفت هست
بعد از افتتاح بزرگراه ایران - اروپا که از روسیه و Rostelecom میگذره و خرید تجهیزات برای استفاده از 100% این لاین ، همه ما تو اروپا و آمریکا می تونیم پینگ زیر 100 داشته باشیم و اگه خاورمیانه هم به ما وصل بشن ، تمام خاورمیانه رو هم پینگاشون رو میاریم پایین (میشیم Hub منطقه به قول خودشون)
یکمی طول می کشه ولی انجام می شه
فعلا که به زور دعا google باز میشه
دوستان میخوساتم یه موضوعی رو بگم اگه دوستان و مدیران قبول کنن میخواستم بگم یکی از دوستای من توی کاره خبری هست و میتونم باهاش هماهنگ کنم یه مقاله بدیم برای پیگیری . اگه بخواید میتونم در این باره کمک کنم منتظرم پیام هاتون هستم تا خبرم کنید . یه مقاله جامع باید بدیم البته . دیگهفک نکنم نیازی به توضیحاته اضافی باشه .
با تشــــکر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©