امروز داشت تو رادیو میگفت:وزیر ارتباطات از افزایش 300% اینترنت در سال جاری خبر داد.
امروز داشت تو رادیو میگفت:وزیر ارتباطات از افزایش 300% اینترنت در سال جاری خبر داد.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگه این سیستم برای بازی ها هم عملی شه که بیشتر میگن میشه 100% پینگ ها عالی میشه .![]()
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
این جواب دادنه این ارگان ها تو حلقم اگه مشکلی نداره
جواباشونو کپی پیست میکنن)
![]()
برو خدا رو شکر کن جواب رو دادن،
برای من بعد 3 هفته درخواست رفع فیلتر یه سایت نوشن از امر به معروف و نهی از منکر شما ممنونیم![]()
دوستان به نظرم هم اندیشی هیچ وقت جواب نمیده ! مناسبت های خاص که میشه برا خودشون پاشونو میزارن به قوله معروف روی سیم اینترنت ها .
مثل امروز که میخوایم بازی کنیم اما به سرور وصل نمیشه
جالب اینه یه سری شرکت ها اینجور شدن !
دوستان با توجه به خبری که دارم
اینترنت ایران به شدت و سریع رو به پیشرفت هست
بعد از افتتاح بزرگراه ایران - اروپا که از روسیه و Rostelecom میگذره و خرید تجهیزات برای استفاده از 100% این لاین ، همه ما تو اروپا و آمریکا می تونیم پینگ زیر 100 داشته باشیم و اگه خاورمیانه هم به ما وصل بشن ، تمام خاورمیانه رو هم پینگاشون رو میاریم پایین (میشیم Hub منطقه به قول خودشون)
یکمی طول می کشه ولی انجام می شه
فعلا که به زور دعا google باز میشه![]()
دوستان میخوساتم یه موضوعی رو بگم اگه دوستان و مدیران قبول کنن میخواستم بگم یکی از دوستای من توی کاره خبری هست و میتونم باهاش هماهنگ کنم یه مقاله بدیم برای پیگیری . اگه بخواید میتونم در این باره کمک کنم منتظرم پیام هاتون هستم تا خبرم کنید . یه مقاله جامع باید بدیم البته . دیگهفک نکنم نیازی به توضیحاته اضافی باشه .
با تشــــکر
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©