آپدیت بزرگ دوتا 2 در تاریخ 23 آبان 92 - Three Spirits Update

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #25

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    175
    یوزرنیم استیم
    Mr.Legendary
    نقل قول نوشته اصلی توسط D|Joker نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    بله درسته من 3 تا بازی اول که کردم ایتم میداد ولی بعد بازی سوم دیگه ایتم های اخره بازیی رو نمیده بعدش واسه 1 ساعت میرفت تو دوتا و بعد نمیشد find کرد و الانم که find میدی اصلا گیم find نمیشه 20 مین 30 مین ......... چرا اینجوری میکنه استیم ؟
    خیلی ساده هست استیم نمیخواست اصلا این بازی رو منتشر کنه بعد دید مردم انقد اعتراض کردن و خیلی ها هم رفتن بعد تو یه هفته این اشغالی رو که میبینین درست کرد پر از باگ هست و جالبه که از صبح تا حالا هنوز هیچ کاری واسه بهبودش نمیکنن میخوان اذیت کنن دیگه
    سیستم ایتم دادنشم صبح تا شب بازی کنی 3 تا ایتم اشغال بت میده شاید تازه فعلا که چیزی نمیده اصلا
    ببخشید پر حرفی کردم
    واسه همه ایرانی ها
    داداش یک جوری حرف میزنی انگار میخوان 2 تا سیم به هم وصل کنن که اینقدر طول میدن
    باگ زیاد داره سرورها داغون شده FInd نمیشه .......... به خاطر اینکه آپدیت بزرگ بوده. 2 تا هیرو دادن 1 هیرو رو Change استایل کردن Diretide دادن می فهمی اینا یعنی چی ؟
    سیستم Tradesh هم که تعطیله قعلا
    هر چند من از اولش هم با Diretide مخالف بودم. چون مد اصلا جالبی نیست و لی واسه سال اولی ها که پارسال نبودن خوبه
    مطمئن باش فنی های استیم ننشستن دور هم چای بخورن ! الان مثل اسب دارن کار میکنن تا مشکلات رو درست کنن
    ویرایش توسط Mr.Legendary : 11-15-2013 در ساعت 11:58 PM

2. کاربر مقابل از Mr.Legendary عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

M.Lo4DinG (11-15-2013)