خوب ایشون هم اسکم شده هم اسکم کرده :d بدون اینکه خودش بدونه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب ایشون هم اسکم شده هم اسکم کرده :d بدون اینکه خودش بدونه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (12-24-2013)
آفرین , این درست قضیه ما بوده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بدون اینکه بدونم اسکم شدم و بدون اینکه بدونم اسکم کردم :d
من فکر میکردم که دارم ترید ساده انجام میدم و از انجام این ترید ها نه ناراحت بودم و نه خوشحال :p
حالا اینکه من نمیدونستم دارم اسکم میکنم ولی کردم به چه مدرکی نیاز داره ؟![]()
ببین , ما ها میدونیم که تو نمیدونستی , یعنی صرفا حرفت رو باور داریم , ولی استیم نمیتونه همچین چیزی رو قبول کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم یه راهکار داره :
ترید دادی , اسکم شدی , ریپورت بده , درست کنیم برات.
حالا وضعیت شما :
ترید دادی , اسکم شدی , آیتم رو برداشتی ترید دادی , اسکم کردی , ریپورت شدی.
و هیچ مدرکیم از اینکه تقصیری نداشتی نمیتونی ارائه بدی.
نتیجه : درت نمیارن
davidkami (12-25-2013)
آخه اینطوری نمیشه که :smile53:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این آیدی رو خیلی وقت هست که دارم و آیتم های زیادی هم داره و براش زحمت زیادی هم کشیدم . اگه استیم به خاطر این قضیه بخواد من رو برای همیشه بن کنه پس *** تو استیم با این شبکشون :smile38:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©