dAb مخفف DotABaz هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هدف از بازی های dAb اینه که یه ساعتی رو مشخص کنیم و بچه های انجمن با هم بازی کنند.
dAb مخفف DotABaz هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هدف از بازی های dAb اینه که یه ساعتی رو مشخص کنیم و بچه های انجمن با هم بازی کنند.
A_W_Z_2 (02-23-2014),FCB (02-23-2014),H.e.x (06-21-2015),mehdi yakoza (08-13-2015),Mohammad_ai69 (02-23-2014),reza (10-28-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteخب پس چهارشنبه نباشه صبح هم نباشه بعد پنجشنبه یا جمعه باشه اونم از 7 شب به بعد تا نهایتا 11This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همم....از من کاری ساخته نیست :d اگر کسی میتونه پنجشنبه یا جمعه با این شرایط مسابقات رو برگزار کنه بسم الله (پوریا بیا بگو من میتونم :d)
بازم اگر نشد چون میدونم اون بشر نام برده بی بخاره خودم دوباره یک راه چاره می اندیشم فقط اینکه حتما برگزار میشه!!!
خوب مسابقات از چه تاریخی شروع میشه؟!
شرایت ثبت نام چه؟
قوانین مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 (قبل از بازی مطالعه شود)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنجشنبه همین هفته، فقط ساعتش رو یکروز زودتر اعلام میکنم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©