الله اکبر ........ مام هستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگن اگه شب آخر ماه رمضون توی دوتا 2 باشید فطریه میفته گردن Valve ....... ببینیم حالا چیکار میکنه
الله اکبر ........ مام هستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگن اگه شب آخر ماه رمضون توی دوتا 2 باشید فطریه میفته گردن Valve ....... ببینیم حالا چیکار میکنه
گفته بودید تا 29ام اعلام میکنید مسابقه ها برگزار میشه یا نه اما خبری نشد.
ما که منتظریم:d
و ما منتظر فرج fcb هستیم...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
الان که تو ماه رمضان هستیم و خیلی از دوستان بده افطار پای کامپیوتر میان به نظر من وقت مناسب برا مسابقات dabهست و برای این که اذان برای شهرا فرق می کنه ساعت 21:30 بهترین موقع است.
رهی (06-21-2015)
یعنی ساعت 10 پایتخت نبینیم ؟؟؟!!! :smile10:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
رهی (06-21-2015)
شما می تونی تکرارشو بدی fcb کجایی پس باو مردیم خواستیم یه dab بزنیما d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون ساعت 3 بعد از ظهر مشکلش چیه ؟
چون ماه رمضون هست تازه از ساعت 9:30 به بعد شب حساب میشه :d که فرصت کاری نیست . اگه روز برگذار بشه بهتره
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
به حال ما که فرقی نداره فقط این قضیه رو روشن کنید FCB کجاست
چن روزه نیس FCB هر روز بود معمولا نکنه ...
سلام به همه
شرمنده اگه مدتی نبودم چون حجم کارام سنگین شده بودن و واقعا نمی رسیدم بیام.
الان ک دارم اینو مینویسم بالاخره بد از ۳ ساعت از نصب ویندوز و همینطور وصل کردن کیبورد و موس جدید تازه دارم نفس میکشم :دی
حالا بازم امشب هرطوری بود ساعت ۹ و نیم ی دست بازی کردیم از کسانی هم ک اومدن واقعا ممنونم چون نزاشتن قول من پایمال بشه...
بازی ها هم از این ب بد همون ساعت ۹ خواهد بود و دوستانی ک مایل هستن می تونن من رو ادد کنند تا بتونن لابی رو ببینن.
فقط بد از اینکه ادد کردید لطفا یک پیام با محتوای dab بدید تا من متوجه بشم برای چه کاری منو ادد کردید.
Steam Community :: Known as FCB
موفقیتـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
H.e.x (07-23-2015),Mahdi-Void (07-23-2015),Milad._.R (07-23-2015),Mohammad_ai69 (07-23-2015),n.0 n@me (07-23-2015),The Viper (07-23-2015),Viper (07-23-2015)
با سلام الان اکانت من که قابلیت ادد نداره نمیتونه بیاد ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©