قوانین مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 (قبل از بازی مطالعه شود)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنجشنبه همین هفته، فقط ساعتش رو یکروز زودتر اعلام میکنم.
قوانین مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 (قبل از بازی مطالعه شود)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنجشنبه همین هفته، فقط ساعتش رو یکروز زودتر اعلام میکنم.
انشالله بدون حرف پیش پنجشنبه ساعت 8 تا 11 dAb رو خودم برگزار خواهم کرد.
امیدوارم همه اونهایی که قول داده بودند میان بیان و ما رو ضایع نکنند چرا که عملا از کار خودم بیخیال شدم و چسبیدم ب برگزاری بازی...
آیدی Steam Community :: MrSaveH را برای پیدا کردن لابی و انجام بازی حتما داشته باشید.
یا علیـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
والا ممد من که همه روزه صبحا پادگانم شبا هم اگه مرخصی داشته باشم هستم
امشب ساعت 8 بازی خواهد بود. امکان داره یکم با تاخیر برسم اما همون حوالی 8 یا 8 و ربع دیگه لابی رو میسازم.
بسته شد./
فردا آماده باشید و اطلاع رسانی کنید تا تعدادمون کم نباشه و معطل نشیم...
برای جزئیات بیشتر و جویا شدن زمان بازیها پست اول تاپیک رو بخونید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (12-09-2014)
فردا هم ساعت 8؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه 8 شروع بشه چند تا دست پلی میدید؟ یعنی تا کی هستش؟
پست اول تاپیک...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
------------------------------
اگر منو ندارید از داخل امضام اد کنید...فردا لابی رو خودم میسازم
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (12-10-2014)
بازی ها هنوز برگزتر میشه چن وقته خبری نیست!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا 29م صبر کنید امتحانا بنده که تموم شد چشم میام اعلام میکنم که dab باز همه ادامه داره یا خیر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما احتمال زیاد برگزار میشه چون ماه رمضان نزدیک هست و کسی از خونه بیرون نمیره...
- جبران خلیل جبران
منم هستم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©