یکم برعکس گفتی ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی دقیقه 60 بود من pa بودم آیتمامم عالی بود .......... جلو naix کم میاوردم تو بازی .......... من راحت میزدمش ولی تا rage میکرد راحت منو میخورد
یکم برعکس گفتی ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی دقیقه 60 بود من pa بودم آیتمامم عالی بود .......... جلو naix کم میاوردم تو بازی .......... من راحت میزدمش ولی تا rage میکرد راحت منو میخورد
Darktoheaven (06-20-2014)
امکان نداره لایف بتونه pa رو بزنه , یا آیتماش بیشتر بود یا شما برای اون بازه ی زمانی آیتمه درست نرفتی , اگه آیتمه جفت هیرو ها رو بگی خیلی خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (06-20-2014)
فکر نکنم هیچ هیرویی بجز فانتوم لنسر اخر بازی حریفش شه ( که اونم خرجش یه ارث شیکره ) شاید ck و تروربلید و ترول هم بتونن یه کاری کنن که اونا هم اگه انتی اول بپره کنارشون ابیسال بزنه دیگه مانایی براشون نمیمونه که بخوان کاری کنن !
تست شد انتی حتی مدوسا رو هم میزد، شیلد مدوسا کمک میکرد زودتر ماناش خالی شه
کلا هیرویی هست که هم راحت فارم میکنه هم راحت پوش میده و خیلی سخت هم میشه کانترش کرد، باید از پا گرفتنش واقعا ترسید
در ضمن فانتوم اساسین هم فکر نکنم حریف انتی شه
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 03:47 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا تنها حریف آنتی PA هست ..... من هر دفعه که جلوم AM فول فارم بوده ( من فارمم هم کمتر بوده ) تونستم تکی به f ببرمش ......... این خوبه باز من AM رو خیلی تیم فایتا شده با triple یا ultra یا rampage زدم
تو کلیپ زیر طرف برای آنتی آیتم های اشتباه خریده بود و از التیمتش هم استفاده نمیکرد ولی باز فانتوم جونش دراومد تا آنتی رو زد ( جونش 100 میشد تا آنتی میمرد )
https://www.youtube.com/watch?v=cU0FPCIEJp8
حالا اگه کسی خواست بگه فول به فول تست کنیم من آنتی میشم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کاغذ بازیاتون شدیدن بدم میاد ...... دلیلاتون به هیچ وجه منطقی نیست چون شما فقط داری آتما رو حساب میکنی ..... PA کافیه یه crit بزنه تا 80% جون AM بره و بعدش با دو سه اتک نفلش میکنه ؛ اصلا به اون مرحله ای نمیرسه که PA کل ماناشو از دست بده ....
اون کلیپ هم PA بازیش خوب نبود و کلا بازی noob players بود پس شما نمیتونی بازیه دوتا نوب رو ملاک قرار بده ...
ABNightmare (08-23-2015),pishva (08-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©