سلام
بنده هیچ گاه به سایت دوتاباز برای هرگونه کپی برداری رجوع نکرده که قوانین شما را خط به خط کپی کنم. شما نمی توانید کپی برداری را اثبات کنید، بهتر است هر چه زودتر این پست را حذف، تا عواقب کمتری از این توهین ها شامل حالتان شود.
موفق و پیروز باشید
سلام
بنده هیچ گاه به سایت دوتاباز برای هرگونه کپی برداری رجوع نکرده که قوانین شما را خط به خط کپی کنم. شما نمی توانید کپی برداری را اثبات کنید، بهتر است هر چه زودتر این پست را حذف، تا عواقب کمتری از این توهین ها شامل حالتان شود.
موفق و پیروز باشید
هر انسان سالمی دو لینکی که در صفحه اول گذاشتم رو ببینه متوجه میشه که کاملا کپی برداری کردید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از دست من که کاری بر نمیاد از نظر قانونی انجام بدم ، ولی شما اگه آشنا دارید پیگری کنید تا دادگاه برسیم.
الان هم بهتره با یک عذرخواهی و کسب رضایت مسئله رو تمومش کنید . شاید صاحب اثر (محمد گازر) شما رو بخشید . ولی بنده به عنوان مدیر سایت دوتاباز هرگز ...
سلام
این آخرین پست بنده خواهد بود امیدوارم شاهد پست دیگری در باره این موضوع رویت نشود.
مطمئن باشید از طرف وزارت ارشاد پیگیری خواهم کرد تا جواب قاطعی به این گستاخی داده شود.
موفق و پیروز باشید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©