درود و سلام،
در اینکه قوانین دوتا 2 در همه جا دنیا یکی هست شکی نیست اما چرا در اولین دوره مسابقات وقتی تیم P.I.W به تیم Soul Rippers کلمه GG رو میگه بازی تموم نمیشه؟!
قوانین میگفت گفتن کلمه GG تحت هر شرایط برابر با باخت تیم در اون زمان هست اما اون بازی حدود 2 ساعت طول کشید و آخرش Ancient نابود شد و بازی تموم شد.
از اینجا به بعد قوانین توسط بنده ویرایش و شد: • با توجه به روند بازی در آخر این داور بازی هست که برنده را مشخص خواهد کرد. اما بعدا با اضافه شدن سیستم GG و نابود شدن اتوماتیک Ancient این قانون حذف شد.
در قوانین انگلیسی در رابطه با بحث دیسکانکت شدن از بازی تقریبا میتونیم بگیم هیچی گفته نشده اما بنده طی تجربه ای که از برگزاری مسابقات کسب کردم کاملا در رابطه با اون شفاف سازی کردم چون نت بچه های ایرانی ضعیف هست به نسبت خارجی ها
هیچ جای دنیا ندیدم تا حالا قوانین رو به 4 بخش تقسیم کنند اما من کردم! حتی کلمه های انگلیسیش هم کنارش گذاشتم چون شعورم میرسید.
تو ایران اون موقع مرسوم بود هیروهای Tinker, Lion, Shadow Shaman و... حق استفاده از آیتم Hex یا Refresher یا حتی Orchid رو نمی دادند چون میگفتن بازی رو غیر متعادل میکنند و هیچ جای قوانین خارجی هم این رو نگفته بود اما من این رو شخصا به قوانین اضافه کردم:
• چنانچه هیروهایی از قبیل Lion و Shadow Shaman و Tinker و Silencer در یک تیم باشند میتوانند از آیتم های Hex, Silence, Refresher استفاده کنند.
لحظه به لحظه ویرایش قوانین با کمک و مشورت بچه های انجمن و بازیکن های معروفی چون PhanThom و Pxl انجام شده و اینکه اینها رو به یک ترجمه ساده محدود بکنیم دور از انسانیست است.
در خود تاپیک قوانین تمامی آپدیت های قوانین موجود هست و در تاپیک انتقادات و پیشنهادات بحث های مربوطه به صورت مستند هست.
من پست شخص خاصی رو نقل قول نکردم و مخاطبم شخص خاصی نیست فقط یکم در رابطه با جمع آوری قوانین شفاف سازی و رفع ابهام کردم.
سپاسـ