کسی راهی داره برای پایین امدن پینگ/؟؟؟
سرویس کاهش پینگ نمیخوام .
7 ماه پینگم تو بازی 150 بود 3 هفته هست شده 360 -400. به مخابرات هم زنگ میزنم میگه اگه مشکل دانلود ندارید و اینترنت وصله پس به ماربطی نداره
کسی راهی داره برای پایین امدن پینگ/؟؟؟
سرویس کاهش پینگ نمیخوام .
7 ماه پینگم تو بازی 150 بود 3 هفته هست شده 360 -400. به مخابرات هم زنگ میزنم میگه اگه مشکل دانلود ندارید و اینترنت وصله پس به ماربطی نداره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فک نکنم راهی داشته باشه |: پینگ منم 130 بود ! 512 بود کردم 2 شد 450 :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید بسازیم و بسوزیم...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
2 راه هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه اول : یه isp دیگه پیدا کن و از مخابرات برو
راه دوم : اگر برات امکان داره و اشنا داری بگو سوکت adsl شما رو از سرور قدیمی بندازه جدید ، فرقش چیه ؟ سرور های جدید که برای کاربرانی هست که 1 ماه پیش اومدن ، پینگشون 150 هستش ، اعصابم خورد شد پینگ من کلا 700-1000 ، اما همسایه که تازه گرفته کل روز پینگش 150 ، قطعی هم نداره ، رفتم امروز مخابرات و کارکن اونجا که بچه محله و رفیقه بهش گفتم منو بندازه سرور جدید ، گفت پهنای باندش خوبه اما مشکل اینجاست که کد گذاری شده و تنها راهش اینکه بگی درخواست تعویض دارم ، برا من داره ج میده و قراره تعویض کنن و هاست جدیدشون ببنیم چطوره ، قدیمی ها 2600 تا تخلیه داشتن توی ماه گذشته و این ماه ، پس راه اول رو پیشنهاد میدم ، من مجبورم که مخابراتو تحمل کنم
از جایه دیگه بخوام بگیرم باید هر دو روز یک بار 5 تومن برای حجم بدم در کل محدود خیلی گرون در میاد. ولی اگه بتونم یکی رو پیدا میکنم یا میرو پس میدم و بعد از 2 روز میرم دوبار میگیرم تا بره روی سرور جدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مخابرات فقط با چراغ adsl روی مودم کار داره ! بقیش پای خودته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای کاهش پینگ اگه ویندوز و کامپیوترت اوکیِ ( منظورم اینه برنامه یا ویروسی که پهنای باند رو اشغال کنه یا امثال این مشکلات رو نداره ) ، بقیه ماجرا به شانست بستگی داره که isp مورد نظر تو منطقه شما سرویس مناسبی رو ارائه بده یا نه !
من الان خودم مخابرات دارم پینگش خوبه ، دوستم مخابرات داره 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©