سوال در مورد تازه کار بودن

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    2161
    یوزرنیم استیم
    147638966
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    دوستان اشاره هایی کردن منم یه چیزی در این مورد بگم .

قبل از اینکه شروع به بازی dota کنم میرفتم توی گیم نت ها call of میزدیم و اون موقع یادمه کلا دوتا 1 ها رو مسخره میکردم که این چیه بازی میکنین ! به پیشنهاد یکی از دوستان وارد دوتا 1 شدم پس بر این شد که گیم نتی ها به من یاد بدن همشون هم به حساب شاخ دوتا بودن کمترینشون 4 سال سابقه بازی داشت و بنده هم نمیدنوستم ایتم چیه اصلا ، تا اینکه شروع کردن به بازی یاد من ، اما من دیدم فایده نداره رفتم توی کار ریپلی ، و بعدش توی همون ریپلی ها شگردها رو یاد گرفتم و طی 6 ماه جوری شدم که وقتی میرفتم گیم نت اونا از من سوال میکردن میگفتن فلان چیز خوبه و ....

بعد اومدم دوتا 2 ، دوباره از کسی یک ذره سوال نکردم که فلان چیز خوبه برا فلان هیرو یا نه ، بازی خیلی میدیدم ، تورنمت های زیاد میدیدم ، ببین بذار روشن کنم جمله ی خودم رو ، تقریبا 2700 ساعت فکر کنم بازی دوتا 2 من اجرا بوده ، شاید باور نکنین 70 % وقت رو صرف تماشا کردم و تنها 30 % رو بازی انجام میدادم

پس به نظر من مهمترین چیزی که بخوای یاد بگیری تماشای بازیه ، بازیکنان معروف هست و سبک ها رو با هم مقایسه کنی و بری خود اجرا کنی که ایا برای شما ج میده یا نه ، سعی کن با همه هیرو ها بازی کنی اما برا خودت معلوم کن که بهترین سبک که باهاش حال میکنی چی هستش ، این از تجربه خودم که توی مدت بسیار کم به نتیجه رسید

اموزش ها معمولا فضایی هستش که با نت ما ایرانی ها سخته تا دقیقه فلان این ایتم هایی که توی اموزش میگن ببندین ، نمیگم امکان نداره ، چرا اگر خوب بتونی گلد جمع کنی و به قولی A attck از دستت نره سریع پول میکنی و اتیم ها رو میبندی و شدنیه

مهمترین نکته هم اینکه ، بازی گروهی یاد بگیر ، 80 % ایرانی ها و پلیرهای نقاط مختلف دنیا ، فکر میکنن تنهایی سوپرن ، به همین خاطره دیده میشه طرف 40 کیل کرده اما بازی رو باخته ، یه رفیق داشتم توی بازی تکی حرف نداشت اما از بازی گروهی اندازه پشه ای هم بلد نبود ما مسخره میکردم توی فلان بازی 10 رمپیج زده اخرشم جمع شده ، پس پس فقط به فکر بازی گروهی باش

زیاد نوشتم شایدم همش رو نخونی

موفق و سربلند باشی
    واقعا که حوصله داری اخوی !
    دمت جــیـــز !!!
    دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
    شُ م ا ر ا

Steam ID : Benykhan1998
    Nick Name : BenyKhan
    ID Number : 238142159

2. 2 کاربر مقابل از BenyKhan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Four-Eyes (09-01-2014),Mohammad_ai69 (09-01-2014)

3. Top | #2
    w3c
    w3c آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    3096
    یوزرنیم استیم
    shahab
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lo7eLy نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    واقعا که حوصله داری اخوی !
    دمت جــیـــز !!!
    مرسی همشو خوندم یه شوال داشتم داخل بازی ایتم ها تبدیل میشن به یه چیز قوی تر میشه چنینرچیزی و یه چیز دیگه طرز استفاده از curierرو یادم رفته میشه بگید و بهترین هیرو برای کسی مثل من چیه