نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اگر 1 صفحه قبل رو میزدین و یک کاربر مثل شما سوال کرد و به خودتون زحمت میدادین و نگاه میکردین توی چند پست قبل ، توضیحاتی در این رابطه دادم

اما دیگر سوالات شما ، شما دقیقا مشخص نکردین که منظورت از کیف پول استیم چیه . بعضی ها به steam wallet میگن کیف پول و بعضی ها به visa cart میگن کیف پول استیم ، شما با هر دوی اونها میتونید خرید کنید و از نظر ای پی هم برید تاپیک صفحه قبل رو بخونید . شما 1 سنت هم اضاف بر قیمت تعیین شده توسط استم داشته باشید میتونید بازی رو خرید کنید و یا حتی حساب خودتون رو صفر کنید ، روش خرید رو توضیح ندادم چون کار ساده ای هستش میری بازی مورد نظر رو پیدا میکنی و کیلیک و خرید اخه من چی این رو توضیح بدم ، در صورتی که کارت پول شما ثبت نشده یا استیم والت شما ، اتماتیک به صفحه ثبت استیم کارت انتقال داده میشه . شما ایتم که فروختین پس پول اومده به حساب و برای خرید گذاشته شده پس مشکلی نیست میتونید استفاده کنید

موفق باشید
عزیزم، اینجا 72 صفحه مطلب نوشته. حالا از شانس ما جواب من یه صفحه قبل تر بوده، ولی واقعا کسی وقتشو داره 72 صفحه مطلبو بخونه؟ من وقتشو ندارم.

نمیدونم چرا به ویزا باید بگن کیف پول وقتی خودش اسم داره ولی من منظورم همون Steam Vault هست.

من مشکلم همینه، من با IP خودم، بدون هیچ ف.شکنی میرم بازی رو میخرم (میره توی کارت) بعد که برای تصویه میرم میگه:

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.

من $0.55 پول توی کیف پول دارم و بازی مورد نظرم $0.29 هست. قاعدتا طبق گفته شما باید خرید بدون مشکل انجام بشه که نمیشه. وقتی با ف.شکن سرور آمریکا هم وصل میشم همین مشکل وجود داره.