دوستان این هیریو چطوری وسط بازی زنده میشه یعنی وقتی میمیره کیل به اسم بازیکن مقابل ثبت نمیشه و زنده میشه من اینو تو چند تا هیرو دیگه هم دیدم ولی خودم پیک میکنم اینطوری نمیشه توضیح بدید![]()
دوستان این هیریو چطوری وسط بازی زنده میشه یعنی وقتی میمیره کیل به اسم بازیکن مقابل ثبت نمیشه و زنده میشه من اینو تو چند تا هیرو دیگه هم دیدم ولی خودم پیک میکنم اینطوری نمیشه توضیح بدید![]()
شما اول باید Roshan رو بزنید بعد یه آیتم دراپ میشه ازش که هرکی برش داره 1 بار از مردن نجات پیدا میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
شما roshan بزنی aegis رو برداری بمیری دوباره زنده میشی البته اون aegis فقط تا یه مدتی هست و expire میشه وقتی expire بشه مانا و hp شما پر میشه,هیروی wraith king التیمیتش مثه aegis عمل میکنه البته مانا هم میخواد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©