نمی دونم میشه لنش کرد یا نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی منظورم از لن یه چیز دیگه بود، منظورم این بود که منو داداشم پیش هم داشتیم بازی میکردیم.معمولا به این هم میگن لن.
نمی دونم میشه لنش کرد یا نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی منظورم از لن یه چیز دیگه بود، منظورم این بود که منو داداشم پیش هم داشتیم بازی میکردیم.معمولا به این هم میگن لن.
w3c (01-10-2015)
لطفا اپدیت جدید ursa رو بزارید که ulti آن تغیر کرده است ممنون!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توضیحات اسکیل Enrage تغییر کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکات جدید این اسکیل اضافه شد.
تغییرات کوچکی هم انجام شد XD
سلام نحوه ی اسکیل گیری یورسا ب صورت پیشنهادیتون چیه؟
من نمیدونم چرا لولم دیر آپ میشه فارم هم میکنم ولی خب اینجوریه کارای xp دار خاصی هست ک انجام نمیدم؟
نه
ولی اگه با برو بکس برین تو لاین مثل تریپل لاین اینطوری کم کم لول اپ میشن و احتمالا جلوتون افلنر میوفته
اگه یارای شما از دور هواتونو داشته باشن زودتر لول اپ میگیرین
AXe لول Helix یا همون 3 که داره بسته به تعداد اتکی که میخوره 20% شانس داره بچرخه.یعنی تقریبا با هر 5 اتک که میخوره یکبار میچرخه برای همین وقتی دورش یونیت باشه تعداد بیشتری اتک میخوره و سریعتر میچرخه. البته خودش CD داره که تو لول آخرش 0.3 ثانیه هست و برای همین 2بار سریع پشت هم نمیتونه بچرخه حتی اگه 100تا اتک تو یه ثانیه بخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه الان کسی واسه Ursa نمیاد Vlad بگیره همون ماسک خالی رو میگیرن که اگه کار به آخرایه بازی رسید بتونن satanic کننش که عالیه واسه این هیرو هم بخاطر لول 2 که تو کسری از ثانیه خونشو پر میکنه هم بخاطر Hp وDMG که میده.کلا بعد ماسک میرن واسه Blink بعد بسته به بازی BKB یا Bash رو اول میگیرن.
من مبتدی ام bkb که نوشتین مخفف چیه؟
برای اسکیل گیری کسی پیشنهادی نداره برای ursa?
Bkb = black king bar
یا همون آواتار خودمون وقتی از این ایتم استفاده کنید برای چند ثانیه از اسکیل های اکثر دشمنان در امان میمانید یعنی به عبارتی magic immunity .
برای اسکیل گیری هم ، به ترتیب 6،+،3،2،1،3،2،6،3،2،3،2،6،1،1،1
Milad._.R (12-13-2015)
آقا ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Butcher (12-13-2015)
برای late game حتما حتما بعد از خرید هارت eye of skadi یا shiva رو بسته به شرایط بگیرید. این دو آیتم رو اگه خوب فارم کرده باشید و کیل گرفته باشید حتما ببندید خیلی خوب جواب میده.بعد اینا نه میمیرید نه کسی از دستتون در میره. آیتم های من رو اورسا:
1.تراول بوت که آخرین آپگریده . فاز بوت و بلینک دگر کافیه. پس فاز بوت آیتم اول
2. 100% ولدمیر
3.رادینس
4.دگر
5.هارت
6.skadi
نکته: این بیلد برا زدن همه مناسبه بجز استانرها. حتی اسلو هم بشید با بلینک و اسکادی جبران میشه ولی از استانر ها در صورتی که یاراش پیششه جدا خودداری کنید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©