باز کردن ایتم های دوتا 2 و ست های ارکانا

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 51

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    8
    یوزرنیم استیم
    Oldschool Dota
    قابل توجه دوستانی که از این برنامه استفاده میکنن من تو سایت playdota.com یکم تحقیق کردم چون این برنامه از پیش برنامه یا همون Particle های شرکت valve سوءاستفاده میکنه و بدون اجازه شکل هیروهارو عوض میکنه استفاده از اون از طرف والو ممنوع شده و در صورت مشاهده کسانی که از این برنامه استفاده میکنن اکانت استیم اونا به طور کامل بن میشه
    حالا جالب اینجاست که هیچ راهی نیست که کسی بفهمه شما از این برنامه استفاده میکنین مگه اینکه به هنگام استفاده از این برنامه کسی بعد از بازی شما رو report کنه اونموقعس که دیگه نفهمیدم چطوری ولی میفهمن که شما از این برنامه استفاده میکنین.
    من خودم مطمئن نبودم و لی تو چندتا فروم دیگه هم مثل reddit.com دیدم همین موضوع صدق میکنه خیلی ها دیگه از این برنامه استفاده نمیکنن منم خودم دانلودش کردم ولی اصلا دست نمیزنم بهش حالا هم نمیگم استفاده نکنین ولی من مطمئنم این برنامه پایان خوشایندی نداره .

یه توضیح دیگه هم بدم هنگامی که کسی یه آیتم طراحی میکنه آخرین مرحله ای که نیازه تا به صورت قانونی وارد استور بشه اینه که شرکت Valve تایید کنه چون اون آیتم قیافه هیرو مورد نظر رو تغییر میده بخاطر همین که والو استفاده از این برنامرو ممنوع اعلام کرده تا حق کسایی که آیتم طراحی میکنن ضایع نشه .

2. 3 کاربر مقابل از Amin-Wanted عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

bayani (04-03-2015),erebor (10-06-2017),Milad._.R (04-03-2015)