حرکت خوبیه ولی به نظرم valve تو آینده 100% اینکارو میکنه چون الان داره برای مسابقات تابستون pgc سرور ایرانی میذاره ( فقط برای مسابقات تورنومنت بعدش هم جمعش میکنن . )

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_ai69 نمایش پست ها
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کار جالبیه ، اما بسیار دشوار و هزینه برداره نیاز به یک سرور قوی دیتا هایی بسیار عالی داره ، حفظ و نگهدارش بسیار مشکله و به تایید خود valve هم نیاز داره . چون نت ایران به اندازه قوی نیست احتمال زیاد تا افراد محدودی بتونن بازی کنن و بیشتر از اون حد اینقدر سرور دچار مشکل و لگ میشه که ایرانی ها باز ترجیح میدن توی سرور های اروپایی بازی کنن ، من اصلا نمی خوام نا امید کنم فقط از یک دید دیگه ای گفتم که همش از جهت های مثبت به این قضیه نگاه نشه ، در کل ما از این طرح استقبال میکنیم چون همه ما میدونیم که از یک جا باید شروع بشه و پیشرفت کم کم صورت میگیره و اگر شما افرادی دارین که در جهت اینترنت بتونن واقعا کمک کنند و پهنای باند زیادی بهتون اختصاص بدن شروع کنید مشکلات هم یک به یک پشت سر میذارید در واقع مشکل اصلی اینترنت سرور هستش
..........

در جواب اقا محمد هم بگم شما خودتون اطلاع دارید که garena و warcraft خیلی سبکتر بودن و برای سرور شدن بازیکن ها راحتر بود اینم قبول دارم 10 ایرانی نمیتونن با هم بازی کنن از بس به هم فوش میدن .
یکی از دلایل اصلی فحش دادن + لیو توی garena برای مپ هک بود