فحشی در کار نخواهد بود
از این جملت خندم گرفت :d
فحشی در کار نخواهد بود
از این جملت خندم گرفت :d
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
آقا چرا می پیچونید الان هممون با خارجیا بازی میکنیم دیگه مگه تو همین بازیای خارجی فحش کاری نیست؟
کافیه یک نوب تو بازی باشه یا یکی یک جا گند بزنه یعنی خارجیه فحش نمیدن؟ مگه 1 درصد بازیا بگن عیبی نداره اینها نداریم تقریبا
گیمر متمدن وکود نداره
همین چند وقت پیش داشتم بازی میکردن طرف رو orcale اولین ایتم basher اورده بود بدون این که قبلش حتی بوت بگیره اونم چی مین 28
خب باید به این فحش داد دیگه![]()
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
admiralfurion (06-07-2015),Deadking (06-06-2015)
بدترین تجربه هام بازی با ایرانیا بوده قطعا نکته ی جالب اینه هممون از نوب تا پرو خودمونو دندی میدونیم و هرکیم هرچی بگه کار خودمونو میکنیم نتیجشم میشه فحش کاری.
''iMM (06-06-2015)
تازه اکثرا Dendi رو هم قبول نداریم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدای از این شوخیا واقعا دردآوره ...
Ray[A]n (06-06-2015)
dendi نسبت به بازیکنای هم رده خودش واقعا من قبولش ندارم و به نظرم دورانش تموم شده این که سالی یک بار یک حرکت جالب انجام میده خیلی خاصش نمیکنه این فرد هنوز توی رنک 5k مونده در صورتی که xboct نسبتا پیشرفت بهتری داشته در حالی که dendi هنوز ثابته ، نمیگم xboct بازیش بهتره ، بحث پیشرفت و ثابت بودنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (06-06-2015)
منظور من اصلا یه پلیر خاص نبود که بخوام بگم Dendi خوبه و فلان ، از رو همون حرف دوستمون که Dendi رو اسم برده بود منم همونو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم غرور بیجا و بیش از حد ایرانیاست که طرف با رنک 800 میاد میگه فلان پلیر هیچی حالیش نیست و اینا ...
داداش کم توهین کن تو مگه خداحافضی نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم خودم سرور اروپا رو ترجیح می دم ....
من که خودم بازی همین Find match معمولی رو ترجیح میدم، گارنا و دوتا 1 هم فقط نکات مثبتش پینگ بهتر و جنبه ی فانش بود ! (طرف SF برمیداشت کویل میزد درو دیوار حداقل میشد بهش بگی ک... دَست ولی اینجا چی !)
ولی حالا اگه واقعاً دنبال همچین چیزی هستین بهترین راهش اینه که یه درخواست بدین به Garena تا چندتا روم دوتا 2 بزنه و امکاناتشو فراهم کنه و خودتونو درگیر سرور ساختن و این چیزا نکنید. (البته اگه قبول کنن.)
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Deadking (06-07-2015)
داداشم ربط داره دیگه کسی که رنکش 1-2ک هست که نباس بیاد اینجوری بگه حتا اونا که خودشون هم رده dendi هستن ازش نمیتونن ایراد بگیرن اونوقت ....
جدا از این هرکس نقاط قوت خاص خودش رو داره به نظر من hvost جزو بهترین فارمر های بازی هست شاید top3 شاید بعضی موقع ها روس بازیش بگیره ولی در کل بازیکن شاخیه همینحورم دندی که واقعا بازیکن بنامی هست ...
جدا از این بحث نمیشه سرور زد مگر با هماهنگی با خود استیم که خودشون بزنن ویا یک برنامه نویسی عالی و سرور های خیلی شاخ که جدا از این که تو ایران هزینه ماهانش میلیونی هست برنامه نویسی قوی هم میخواد تا یجیزی بشه مثل
faceit یا perfect world
Deadking (06-07-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©